Jdi na obsah Jdi na menu
 

Komentáře

Sezóna 2012/2013

3.kolo – sobota 22.9.2012 : Lochkov – Slivenec 12:5
Velice úspěšný a šestibodový víkend začala starší přípravka v derby se Slivencem. Poslední vzájemný zápas skončil těsnou výhrou Lochkova 10-9 a dalo se čekat další vyrovnané utkání před plným klandrem. Ovšem mladí hráči Lochkova nechtěli žádné drama připustit, soupeře zmáčkli a po první třetině už vedli 4-0.Trochu nám klesla koncentrace, soupeře jsme nechali hrát a dostali jsme pár laciných gólu. Naštěstí lochkovská ofenziva je v dobré formě a přípravka zápas nakonec ovládla vcelku suverénně 12:5. Dobrý výkon předvedl určitě Hynek Hruška, který opět běhal po celém hřišti, chtěl hrát fotbal a zařídil několik branek. Jako za starých časů se předvedl i Karel Košař, u kterého už jsme málem zapomněli na jeho útočné výpady, které nám v sobotu připomněl a makal dopředu i dozadu. A klasická opora v obraně, Jirka Ševčík, svým důrazem také znemožnil několik šancí Slivence.
 _______________________________________________________________________________
2.kolo: Modřany - Lochkov 7:5 - 15. 9. 2012

V sobotu 15. 9. 2012, brzo ráno měla na programu své druhé kolo naše starší přípravka. Čekal jí zápas v Modřanech. Děti si vzaly příklad od svých starších kolegů a na Modřany hned od začátku vlítly a rychle vedly 2-0. Bohužel vedení do první pauzy neudržely a první třetina skončila 3-3. Ve druhé třetině se už domácí nenechali zaskočit a převzali otěže zápasu do svých rukou. Naštěstí nás hodně podržel Sam Láznička a také dvakrát břevno. Branky tak začaly znova padat až v poslední třetině a většinou do naší sítě. Našim hráčům nevydržely síly a i když se rvali alespoň o remízu do poslední minuty, podlehli nakonec Modřanům 5-7. Zápas to nebyl vůbec špatný, z naší strany ,je potřeba sportovně uznat kvalitu soupeře, ale i ocenit nasazení našich hráčů, kteří se i za nepříznivého výsledku dokázali zvednout a vzdorovat domácím.

Branky: 2x Škarda,1x Bláha,1x Hruška, 1x Růžička
______________________________________________________________________________
1.kolo: Sokol Lochkov - SC Radotín, sobota 8.9.2012
První zápas ve starší kategorii zvládli naši hráči výborně. Radotín měl po celý zápas mírnější převahu, ale my jsme dávali góly z rychlých protiútoků. Potěšila nás obranná hra našeho týmu i Sam Láznička v brance.
Branky za Lochkov: 3 x Hynek Hruška, 1 x Marek Bláha
Sestava: Sam Láznička (David Boháč) – Jan Menger, Karel Košař, Daniel Pinkas, Jirka Ševčík, Hynek Hruška, Matěj Mareš, Mikuláš Šveda, Marek Bláha, Filip Hustopecký, Petr Pánek
 

Příspěvky

SPř : Turnaj Barrandov druhé místo

imag0490.jpg  Vezeme krásné druhé místo z turnaje na Barrandově.

 
9. 2. 2015 | Rubrika: Komentáře

SPř : Turnaj Barrandov 10.1 3.místo

imag0473.jpgV sobotu jsme se zúčastnili turnaje na Barrandově.

 
12. 1. 2015 | Rubrika: Komentáře

SPř : Turnaj Barrandov

 
1. 12. 2014 | Rubrika: Komentáře

SPř: Lochkov - Háje 10:2

brazuca.jpg

V neděli do Lochkova zavítal soupeř z Hájí. V sestavě jsme museli pro nižší počet hráčů přizpůsobit sestavu...

 
27. 10. 2014 | Rubrika: Komentáře

SPř : Lochkov - Stodůlky (1999 Praha) 2:1

 
13. 10. 2014 | Rubrika: Komentáře

SPř: Lochkov - Horní Měcholupy 0:4

 
15. 9. 2014 | Rubrika: Komentáře