Jdi na obsah Jdi na menu
 

Starší přípravka

V sezoně 2019/2020 patří do kategorie Starší přípravka ročníky 2009 a 2010.

 

Příspěvky

Spř: Lochkov - Dolní Měcholupy 7:4

brazuca.jpgV pátek jsme zavítali se starší přípravkou do Dolních Měcholup. Do zápasu jsme museli nastoupit pouze s jedním hráčem na střídání v sestavě.

 
2. 6. 2014 | Rubrika: Starší přípravka

SPř Háje - Lochkov 2:3

balon1.jpgV sobotu ráno jsme odehráli druhý zápas na hřišti Hájů. Trochu nepochopitelně se hrálo na umělé trávě, když vedle bylo krásně připravené travnaté hřiště. Naši kluci se s tím, ale srovnali a hned od začátku zápasu hráli aktivně.

 
15. 4. 2014 | Rubrika: Starší přípravka

Turnaj starší přípravky - neděle 23.2.2014

balon1.jpgNa turnaji jsme se sešli v sestavě David/Karel – Štěpán, Míra, Honzík, Miky, Jirka, Blahy. Soupeřem nám mělo být 6 týmů, ale nakonec dva týmy odřekly, tak zbyly jen čtyři, které si mezi sebou odehrály každý s každým 2 zápasy. Nám se i přes veškerou snahu moc nedařilo. Nejdříve jsme odehráli vyrovnaný zápas s týmem z Hrdlořez a z Horních Měcholup, poté jsme dostali hodně gólů od Podolí, které svým týmem a uměním všechny účastníky převyšovalo a po zásluze i celý turnaj vyhrálo. V odvetách jsme se snažili, ale opět na žádného soupeře nestačili. V turnaji jsme se poměřili s lépe hrajícími týmy, což nám v budoucnu může jen prospět. V turnaji výborně zachytali oba brankáři David s Karlem, v obraně zahráli velmi dobře Miky s Jirkou.

 
24. 2. 2014 | Rubrika: Starší přípravka

Starší přípravka obsadila na sobotním turnaji 2.místo

turnaj-chyne.jpg

 

informace budou doplněny

 
16. 2. 2014 | Rubrika: Starší přípravka

Starší přípravka: Prohra v derby se Slivencem 3:5

img_0667.jpgV pondělí večer jsme za umělého osvětlení odehráli další utkání se sousedem ze Slivence. Slivenec nás v první čtvrtině zatlačil a v utkání první skóroval. Naši hráči se do utkání dostávali pomaleji. Ve druhé čtvrtině se nám podařilo srovnat hru i výsledek. V další části, však soupeř brankově odskočil a nám se v závěru podařilo již jen výsledek upravit. Našim některým hráčům nelze vytknout snahu a bojovnost, škoda, ale že se to po celý zápas netýká celého týmu. Výborný byl kapitán Honzík Menger, David, Jirka a Honza Růžička. Neúnavný Marek odehrál snad nejlepší zápas za poslední 2 roky. Od Karla a zejména Štěpána čekáme však mnohem víc. 

 
Sestava: David, Jirka, Matěj, Miki, Karel - Honza Menger, Štěpán, Mára, Mirek, Honza Růžička.
 
 
20. 10. 2013 | Rubrika: Starší přípravka

Starší přípravka: Zbraslav - Lochkov 14:2

zbraslav.jpgZde si můžete prohlédnout fotogalerii ze zápasu starší přípravky Zbraslav - Lochkov ze dne 28.9.2013.

http://www.placirka.cz/fotogalerie-/foto-sp-zbraslav-lochkov-01

http://www.placirka.cz/fotogalerie-/foto-sp-zbraslav-lochkov-02

 
7. 10. 2013 | Rubrika: Starší přípravka

Starší přípravka: Lochkov - Háje 8:15

krc.jpgLochkov – Háje 8:15

První domácí utkání na našem hřišti se nám moc nepovedlo. Háje v úvodních dvou čtvrtinách byly lepším týmem a zaslouženě se dostaly do vedení. Naše hra postrádala větší důraz, více pohybu a lepší zakončení v koncovce. V druhé polovině utkání jsme konečně zabrali a začali střílet i branky. Po stranách běhal neúnavný Péťa Pánek a zezadu ho jistil neprůchodný Matěj Mareš. Do zakončení se dostával Karel Košař, ale scházela mu lepší přesnost v koncovce. Ke konci zápasu nám již scházely k obratu a lepšímu výsledku síly. 
 
Sestava Lochkov:
 
Boháč – Košař, Menger, Hruška, Mareš, Šveda – Bláha, Příhoda, Pánek, Ševčík
 
17. 9. 2013 | Rubrika: Starší přípravka

Starší přípravka vyhrála na Spartě Krč 23:0

balon.jpgJasná výhra v Krči 23:0

K prvnímu zápasu starší přípravky jsme zajeli na Spartu Krč. Sešli jsme se kompletní a patřičně nažhavení. Zápas se odehrál v naší režii. Soupeř teprve začínal s fotbalem, my hrajeme starší přípravku druhým rokem. V zápase jsme nastříleli 23 branek, a branku vstřelil každý, kdo byl na hřišti. Některé naše akce byly povedené a potěšily trenéry. V dalším zápase na naše hřiště přijedou Háje, což bude soupeř určitě těžší.

Sestava Lochkov:

David Boháč – Kája Košař, Miki Švéda, Jirka Ševčík, Honzík Menger – Hynek Hruška, Péťa Pánek, Štěpán Příhoda, Mára Bláha 

 

 
10. 9. 2013 | Rubrika: Starší přípravka

Fotogalerie starší přípravka - Sokol Lipence

lipence1.jpg

 

Na následujícím odkazu si můžete prohlédnout fotogalerii ze sobotního zápasu starší přípravky proti Lipencům.

 
 
 
 
 
 
7. 5. 2013 | Rubrika: Starší přípravka

Starší přípravka na úvod jara prohrála v Radotíně

radotin-podzim.jpgV prvním jarním utkání jsme se představili u našeho souseda v Radotíně. Domácí byli v utkání přesnější v zakončení a vyhráli jasně 9:2. I přes výrazný brankový rozdíl nebyla naše hra špatná. Zejména trojice nejmladších hráčů David Boháč, Honza Růžička a Filip Hustopecký si nevedla vůbec špatně a zaslouží spolu s ostatními pochvalu.

Sestava: Láznička (Boháč) – Košař, Ševčík, Pinkas, Mareš, Růžička, Hustopecký, Bláha, Příhoda, Hruška, Pánek
 
 
7. 4. 2013 | Rubrika: Starší přípravka