Jdi na obsah Jdi na menu
 

FAČR ukončil sezónu 2020/2021!

Pandemie koronaviru opět napsala české fotbalové veřejnosti ten nejhorší scénář.

article preview

Vážení přátelé,
je nám velmi líto, že po roce musíme přijít opět se stejnou zprávou: Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky dnes na svém zasedání ukončil sezónu 2020/2021. Stalo se tak nuceně, protože harmonogram rozvolňování, který vydala Vláda České republiky, neumožňoval restart tak, aby byla alespoň polovina sezóny dohrána k datu 30.6. 2021. 

FAČR musel ukončit, již druhou sezónu v řadě, to v historii českého a československého fotbalu nepamatujeme, nikdy před loňským rokem nebyl nedohraný ročník, a to naší zemi zasáhly několikrát povodně, které zničily spoustu hřišť v celé zemi. Fotbal se hrál dokonce i během druhé světové války, během sovětské okupace, prostě pořád, ovšem ročníky 2019/2020 a 2020/2021 neexistují.

Složení mistrovské soutěže mužů zustane pravděpodobně stejné, ovšem jak bude vypadat mládež v příštím roce, vám samozřejmě sdělíme v blízké budoucnosti.

Náš klub už v omezeném režimu mohl konečně rozjet tréninky, snažíme se samozřejmě dodržovat opatření jak to jen jde, konečně už můžeme trénovat ve skupinkách, takže se nám dýchá o něco lépe. Doufejme tedy, že co nejdříve budeme moci hrát alespoň nějaká přátelská utkání, případně turnaje.

Vážení fanoušci, hráči, prostě všichni kdo máte rádi lochkovský fotbal, doufáme, že nám zachováte přízeň a až se tento bláznivý svět sklidní, dorazíte opět k nám, nicméně Vám děkujeme za podoru v těch pár odehraných zápasech z loňského podzimu.

DÍKY A NAVIDĚNOU V LOCHKOVĚ!
Váš TJ Sokol Lochkov

 

OFICIÁLNÍ PROHLÁŠNÍ FAČR:
https://facr.fotbal.cz/vv-facr-ukoncil-soutezni-rocnik-2020-21/a14103

 

kk