Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lochkovský sportkemp 2022, 4. ročník, 2. den

Kemp pokračuje.

article preview
LOCHKOVSKÝ SPORTKEMP 2022 - 2. DEN
Je za námi další den letošního kempu. Ráno starší účastníci vyběhli na schody na Lahovské, které si vybíhají velmi těžko, ovšem všichni je zvládli skvěle. Mladší se na hřišti věnovali základním pohybovým dovednostem, které jim pomohou správně držet tělo a posilovat jej. Trenéři jim ukázali jak správně dělat kliky, dřepy a sklapovačky, také je naučili dělat správná cvičení na posílení svalstva, které jim pomohou jejich tělo zpevnit. 
Když se starší kluci vrátili z běhu, věnovali se fotbalovým dovednostem a mladší šli do místního parku. Poté se skupiny vyměnily.
Následoval výborný oběd. Nejprve bramboračka a jako hlavní chod špagety. 
Odpoledne jsme se věnovali "lochkovskému biatlonu". Ten zahrnoval běh okolo areálu, skoky přes překážky a střílení z pistolí Nerf na terč, který vídáme v televizi na všech biatlonových závodech. Také pravidla byla stejná, kolikrát naši hráči minuli, tolik trestných koleček museli absolvovat. Ovšem zapojili jsme i fotbal a trestná kola museli děti běhat s míčem. Poté hráli starší fotbal. Mladší měli odpolední program volnější, měli já výběr tenis, fotbal nebo stolní fotbálek. Nakonec všichni absolvovali všechno ;-).
Poté jsme se nasvačili, následoval volný čas až do doby, než si kluky a holky vyzvedli rodiče.
 
kk