Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lochkovský sportkemp 2022, 4. ročník, 4. a 5. den

Kemp je za námi.

article preview
LOCHKOVSKÝ SPORTKEMP 2022 - 4. a 5. DEN
V pátek byl na programu výlet na kolech, podél řeky Berounky. Nejprve jsme vyrazili na autobusovou zastávku, ze které jsme v 9:09 vyjeli do Radotína na nádraží. Tam jsme v 10:10 nasedli na vlak a jeli až do Berouna, kde jsme měli připravené kola. Nasedli jsme a přes centrum Berouna, přes Srbsko, Karlštejn, Hlásnou Třebaň, Zadní Třebaň a Řevnice, jsme dojeli do Letů, kde jsme se, jako pokaždé, v místním pivovaru MMX naobědvali. Na výběr byl řízek, svíčková, kuřecí medailonky nebo steak. Všichni jsme si pochutnali a vyrazili do další části trati. Přes Dobřichovice, Všenory, Mokropsy a Černošice, jsme dorazili do Říčních lázní v Radotíně. Tam jsme si dali přestávku a posilnili se limonádou. Zejména mladší účastníci pokračovali jen k Restauraci u Ondřeje, kde si naložili kola do auta a pokračovali do Lochkova autobusem. Ujeli tak trasou dlouhou, něco málo přes 35 km. Starší čekal těžký závěr. Přes Chuchli vyjeli až do Lochkova na hřiště. Všichni to zvládli a ujeli obdivuhodných 50 kilometrů.
Následně jsme chvíli odpočívali a nasvačili jsme se. V rámci volného programu se děti věnovaly jakému sportu chtěli a poté jsme si šli postavit stany.
Na řadu přišla večeře. Jako odměna za celý kemp - řízek s bramborem a okurkový salát.
Po odpočinku jsme si zahráli bosý fotbal. Následoval volný čas, večerní hygiena a šli jsme spát do stanu.
Ráno nás čekala snídaně, museli jsme si sbalit a čekali jsme na příjezd rodičů.
Všem účastníkům patří velký dík, za to, jak zvládli náročný program. Trenérům a všem ostatním, co nám pomohli s organizací kempu taktéž děkujeme. Také bychom chtěli poděkovat Františkovi Kauckému za fotografie.
 
kk