Jdi na obsah Jdi na menu
 

Mistrovství ČR ve fotbalových dovednostech.

FAČR rozjel zajímavý projekt, kterého se mohou zúčastnit všichni fotbalisté z České republiky.

article preview
Vážení přátelé, Fotbalová asociace České republiky chce v této, pro fotbal smutné době, zlepšit nejen náladu, ale i herní dovednosti a udržet vaší lásku k nejpopulárnější hře na světě.
FAČR tedy rozjel největší mistrovstí České republiky, které tu kdy bylo.
Jedná se o soutěž ve fotbalových dovednostech, silových schopnostech, rychlostních schopnostech, herní chytrosti a v dalších činnostech spojených s fotbalem.
Patronem celého projektu je fotbalista Tomáš Souček, záložník reprezentace a anglického West Ham United, bývalý záložník Slavie Praha, se kterou vyhrál třikrát 1. ligu, dvakrát český pohár, česko-slovenský superpohár a byl vyhlášen fotbalistou roku 2019.
Přihlásit se může úplně kdokoliv - hráči starší osmnácti let se zaregistrují pod odkazem, hráči mladší osmnácti let musí mít souhlas zákonného zástupce, který se objeví v přihlašovacím formuláři.
Všichni účastníci soutěží nejen sami za sebe, ale sbírají body pro svůj klub. Soutěžit mohou úplně všichni hráči z celé České republiky.
Registrace je úplně jednoduchá, rozklikněte odkaz pod příspěvkem a dole v článku je odkaz na vstup do soutěže, tam vyplníte jméno, email, rok narození, heslo a název našeho klubu.
Hodně štěstí v soutěži!