Jdi na obsah Jdi na menu
 

Rozlučka mládeže 25.6. 2022

Konec sezóny našeho potěru.

article preview

Původně se naše rozlučka měla konat v sobotu 25.6., jenže vydatný déšť nám ji překazil a hřiště vypadalo jak kanál v Troji pro kánoisty, tak jsme naši rozlučku odložili.

V neděli 26.6. jsme tedy ukončili sezónu. Nejprve nastoupili k zápasu maminky a sourozenci k zápasu proti spojenému týmu mladší a starší přípravky. Maminky, pod vedením přísného trenéra Davida Basovnička ;-) a s podporou rozhodčího Karla Košaře, bohužel prohrály.

Následně proti sobě nastoupili mladší žáci, pod vedením Michala Drahoty s Pavlem Zimou a starší žáci, jenž vedl David Basovníček. Stsrší kluci zvítězili.

Nakonec nastoupili naši dorostenci proti trenérům a tatínkům. Dokud výběr dospělých stačil alespoň trochu běžecky ;-), hrál se stav 2:2. Pak ale dorostenci ukázali, proč postoupili do 1. třídy a zvtězili 5:2.

O výsledky v neděli však nešlo. Důležité bylo rozlučku si užít, což se povedlo, díky všem za účast!

Jenže za uplynulou sezónu je potřeba poděkovat trenérům od mladší přípravky až po A-tým, tudíž Markovi Šetinovi, Zdenkovi Bažantovi, Josefu Burianovi, Tomáši Burianovi, Karlovi Košařovi ml., Michalovi Drahotovi, Hynku Černému, Davidovi Basovníčkovi, Tomáši Hustopeckému, Josefovi Růžičkovi, Ondřeji Hasákovi a Miroslavu Vrbovi. Následně je potřeba poděkovat všem hráčům, tudíž nelze všechy borce, kteří náš klub reprezentovali, jmenovat...kluci a holky, DÍKY!

Nesmíme ale zapomenout na Úřad městské části Praha - Lochkov, který bojuje za "zelenobílé" jak jen může, stejnětak jako sponzoři, kterým taktéž děkujeme.

Nicméně, velkou práci odvádí výbor našeho klubu. Jako předseda Tomáš Novák, sekretář - Michal Drahota a členové výboru Karel Košař st., Miroslav Vrba a Břetislav Zítko.

Všem výše jmenovaným včetně divákům a fanouškům patří velký dík!

Naviděnou v nové sezóně. 

kk