Jdi na obsah Jdi na menu
 

Snad už začíná svítat na lepší časy.

Od zítřka zítra přecházíme do 3. stupně PES a dojde tak, k rozvolnění některých opatření. 

article preview

Snad můžeme říci, že už bude lépe, jelikož od čtvrtka 3.12. přechází Česká republika do 3. stupně PES, dojde k rozvolnění některých opatření.

Pro nás je nejdůležitější asi to, že amatérští sportovci mohou konečně vyběhnout na hřiště, kopnout si konečně do míče a zároveň se začít připravovat na zvláštní podobu jarní sezóny, která bude začínat již v zimních měsících příštího kalendářního roku.

Samozřejmě se nás budou dotýkat různá opatření, omezení se týká využití zázemí (šatny, sprchy,....) a přítomnosti osob v areálu. Dále se snažíme udržet areál v čistotě a dbáme na zvýšenou hygienickou bezpečnost používáním především dezinfekce a jiných prostředků, k udržení zvýšené čistoty a dá se říci i bezpečnosti zdraví.

Čekejte na informace od trenérů, kvůli opatřením aby se v areálu nesetkalo mnoho lidí a kvůli omezení kapacity hřiště, protože už budeme moci využívat jen umělou trávu, jsme museli udělat rozvrh tréninků jednotlivých týmů.

Naviděnou na hřišti! 

 

Pokud nebude obrázek s matici k přečtení, v odkazu na web Ministerstva zdravotnictví naleznete dokument v pdf. 

https://koronavirus.mzcr.cz/vlada-prijala-opatreni-platna-pro-treti-stupen-pes-parlamentu-navrhne-bezuplatne-dobrovolne-ockovani-proti-covid-19/

 

kk