Jdi na obsah Jdi na menu
 

Sportkemp Lochkov 2021 - 4. a 5. den

Třetí ročník kempu je za námi.

article preview

Lochkovský sportkemp 4. a 5. den

V pátek byl program naprosto jasný, ráno po snídani, kdy jsme ke snídani dostali rohlík, máslo, džem, koblihu a kakao jsme se zanedlouho chystali k výletu na kole. Jeli jsme po již osvědčené trase, nejprve přes hvězdárnu do Chuchle, kde jsme šlapali chvíli podél Vltavy do Radotína, následně přes Černošice, Mokropsy, Kazín, Všenory a Dobřichovice do Letů, kde nás již tradičně, čekal oběd v pivovaru MMX. K obědu byla svíčková k pití jsme dostali Kofolu, případně džus. Pak následovala náročnější cesta zpět, v Černošicích nás čekalo krátké, ovšem šestnáctiprocentní stoupání, většina z nás ho zvládla vyjet úspěšně, poté jsme měli přestávku na malinovku v Radotíně, odkud nás čekal těžký závěr - vyšlápnout dlouhé stoupání do Lochkova, spoustu z nás ho téměř celé zvládlo, nicméně všichni účastníci zaslouží obrovskou pochvalu za to, jak celou trasu dlouhou 40 kilometrů zvládli přes nepřízeň počasí, kdy nás trápilo vedro, přestože byla ještě na začátku týdne předpověď jiná. Dále nás ještě čekal turnaj ve stolním fotbálku, do kterého se zapojili i někteří dospělí. Poté jsme dostali na závěr kempu jako odměnu řízečky a kofolu, všem pravděpodobně chutnalo, protože toto jídlo snědli všichni a do kuchyně se vracely jen prázdné talíře. Když jsme si odpočinuli, večer jsme si zahráli závěrečný fotbálek a atmosféru nám ještě vic zpříjemnila muzika z reproduktorů. 

V sobotu ráno jsme dostali ke snídani párky a čaj, pak zbývalo jediné, sbalit stany a tím jsme ukončili třetí ročník našeho sportovního kempu.

Závěrem nám dovolte poděkovat všem, kteří se jakoukoliv měrou podíleli na našem kempu, ať už trenérům, lidem co se nám starali o jídlo, lidem, kteří nám pomohli na cyklovýletu, Pavlovi Zimovi, který jako odměnu za kemp věnoval rodinné vstupenky do muzea automobilů, místním hasičům za zapůjčení stanů, Františkovi Kauckému za krásné fotografie, ale velké díky patří i dětem, protože celý kemp nikdo nezlobil tak, že bychom museli důrazně zasahovat, poctivě všichni makali, byli jako jeden velký tým a doufáme že si kemp užili.

Krásné prázdniny!

 

kk