Jdi na obsah Jdi na menu
 

Termínová listina PFS - podzim 2020.

Už známe termín zahájení soutěže, více info uvnitř článku.

article preview

Jak jsme Vás již informovali, Sokol Lochkov bude mít v nové sezóně přihlášených 6 týmů - mladší přípravku, starší přípravku, mladší žáky, starší žáky, starší dorost, muže.

Pražský fotbalový svaz včera (9.7.) vydal termínovou listinu pro podzimní část sezóny 2020/2021.

První utkání mistrovské utkání budeme moci vidět v Lochkově o víkendu 22. 8. - 23. 8., to odstartují sezónu muži domácím utkáním proti Čechii Smíchov.

O týden později, tedy o víkendu 29. 8. - 30. 8. začnou hrát i starší dorostenci, jejich první utkání bude na hřišti ve Kbelích

Všechny ostatní týmy (ml. přípravka, st. přípravka, ml. žáci, st. žáci) začnou v termínu 5. 9. - 6. 9.,

starší žáci v Hrdlořezích, mladší žáci doma s Čakovicemi, starší přípravka doma proti Strašnicím a mladší přípravka taktéž doma s Ruzyní.

Sezóna bude končit mužům, starší přípravce a mladší přípravce o víkendu 30. 9. - 1. 10., pro starší dorost, starší žáky a mladší žáky je konec podzimu naplánován na víkend 14. 11. - 15. 11.

V termínové listině níže, se našich týmů týkají pouze sloupečky označené žlutou šipkou, čísla svisle pod sebou ve sloupcích (1, 2, 3, ...) znamenají číslo kola, vlevo jsou datumy jednotlivých kol. První sloupeček se šipkou je pro muže, druhý pro dorost, třetí pro oba týmy žáků a čtvrtý pro oba týmy přípravek.

Pevně věříme ve Vaší přízeň a budeme se na Vás těšit v Lochkově.

 

kk

terminovka.jpg