Jdi na obsah Jdi na menu
 

V sobotu 18.6. se v Lochkově konal turnaj starších přípravek.

O pohár starosty MČ Praha - Lochkov, 2. ročník - 2022.

article preview

V SOBOTU SE V NAŠEM AREÁLU KONAL TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK

Sobotní dopoledne v Lochkově patřilo turnaji starších přípravek – O pohár starosty Městské části Praha – Lochkov.

O vítězství bojovaly 4 týmy. Sousední Slivenec, Řeporyje, Lipence a domácí družstvo Sokol Lochkov.

Hrálo se systémem „každý s každým“ jednokolově. V turnaji jsme tak měli možnost sledovat 6 utkání na dvou hřištích. Jeden zápas trval 2x 17 minut.

Turnaje se jako zástupce radnice účastnil starosta Ing. Jiří Rendl, který společně s vedoucím turnaje Karlem Košařem a předsedou našeho klubu Tomášem Novákem pozdravili účastníky a diváky, čímž zahájili celý turnaj.

Následně od 11. hodiny se rozjelo první kolo turnaje. Na hřišti A odstartovalo derby mezi Lochkovem a Slivencem, naši hráči však utkání prospali, trvalo jim než se rozehráli a mohli jsme tak pouze smeknout před kvalitou soupeře. Na hřišti B si Řeporyje poradily hladce 12:3 s družstvem Lipenců.

V 11:45 se hrálo druhé kolo. Na hřišti A se utkaly Lipence se Slivencem, slivenečtí hráči pokračovali dál ve svých výkonech a hladce si poradili s Lipencemi 16:4. Na hřišti B se hrál duel Řeporyje – Lochkov, přestože naši borci prohrávali a trochu nám utekl začátek, konečně jsme začali hrát svou hru a navázali na právě skončenou sezónu. To nám vyneslo vítězství 6:4.

Ve 12:30 začaly poslední zápasy turnaje. Na hřišti A si Lochkov došel pro vítězství 8:2 v souboji s Lipencemi. Šancí jsme měli na 2 zápasy, musíme potrénovat zakončení, ale kdyby se vyhlašovala, tak cenu nejlepšího brankáře by si jistě odnesl brankář Lipenců, ten totiž nejen v souboji s Lochkovem schytal spoustu ran do obličeje a do břicha. Svou obětavostí a statečností by si toto ocenění jistě zasloužil. Na hřišti B si Slivenec došel pro vítězství v turnaji, když porazil Řeporyje 7:1.

Následně ve 13:15 došlo na slavnostní vyhlášení, každý s týmů dostal pohár, láhev dětského šampaňského, diplom, cukrovinky a medaile.

Konečné pořadí:

#

TÝM

Z

V

R

P

SKÓRE

B

1.

Slivenec

3

3

0

0

35:6

9

2.

Lochkov

3

2

0

1

15:18

6

3.

Řeporyje

3

1

0

2

17:16

3

4.

Lipence

3

0

0

3

9:36

0

 

 

Na závěr je potřeba poděkovat oběma rozhodčím, Michalovi Drahotovi a Lubošovi Pokornému, kteří napomohli ke klidnému průběhu zápasů. Dále musíme poděkovat Františkovi Kauckému a Vojtovi Drahotovi za fotodokumentaci turnaje. Také bychom rádi poděkovali Radkovi Krulišovi, který nám před turnajem zapojil bezdrátový mikrofon k rozhlasu, který jsme hojně využívali. Též je potřeba poděkovat všem organizátorům turnaje, díky nim totiž akce proběhla bezproblémově. Děkujeme také Sboru dobrovolných hasičů Praha – Lochkov za zapůjčení stanů, které sloužili jako přístřešek. Nakonec bychom rádi poděkovali všem hráčům a trenérům za účast a divákům, kterých se sešlo dost, za podporu.

Za rok zase na viděnou!

kk