Jdi na obsah Jdi na menu
 

V sobotu se v našem areálu konal turnaj starších přípravek.

Již potřetí se na našem hřišti hrálo O pohár starosty MČ Praha - Lochkov.

article preview

V Lochkově se v sobotu konal již třetí ročník turnaje O pohár starosty MČ Praha – Lochkov

Sobota 17.6. byla na našem hřišti plná fotbalu. Jednalo se o poslední fotbalový program, jednak před prázdninovou pauzou, ale i před plánovanou rekonstrukcí hrací plochy.

Program turnaje starších přípravek začal těsně před desátou, kdy vedoucí turnaje Karel Košař a předseda našeho klubu Tomáš Novák, společně se zástupcem místní radnice, starostou Městské části Praha – Lochkov Ing. Jiřím Rendlem, přivítali všechny účastníky a diváky.

V 10 hodin pak začal zápasový program turnaje. V akci jsme viděli 3 kluby – sousední Slivenec, nedaleké Řeporyje a domácí Lochkov. Každý z klubů do turnaje postavil 3 družstva, takže se turnaje účastnilo dohromady 6 týmů.

Viděli jsme tak dohromady 12 zápasů na dvou hřištích. Jedno utkání trvalo 2x 15 minut.

K vidění bylo spoustu skvělých výkonů, jistě by si i někteří hráči zasloužili individuální ocenění. Padalo spoustu branek. Důležité však nebylo umístění, ale aby měli všichni radost ze hry, což se povedlo.

Všichni hráči pak dostali sladkou odměnu, v podobě bonbónů, žvýkaček a v poměrně velkém vedru na ochlazení i zmrzlinu. Dále pak všichni hráči obdrželi na památku medaili a všechny týmy pohár s diplomem.

Po 14. hodině pak přišlo na řadu vyhlášení. K radosti nás všech, předal starosta Lochkova pan Rendl pohár za první místo našemu týmu. Po prvním ročníku, kdy naše družstvo skončilo třetí, vloni na druhém místě, se našim hráčům do třetice povedlo turnaj ovládnout. Na druhém a třetím místě se seřadily oba týmy Slivence. Na čtvrtém místě pak jeden tým Řeporyjí. Pátou pozici obsadil druhý Lochkovský tým a na chvostu po bojovném výkonu skončil druhý Řeporyjský výběr.

Děkujeme hráčům a trenérům za účast, rozhodčím za to, že přispěli ke klidnému průběhu turnaje, divákům za podporu, organizátorům a všem co se okolo turnaje pohybovali za přípravu akce, Františkovi Kauckému a Vojtovi Drahotovi za fotodokumentaci turnaje a Úřadu městské části Praha – Lochkov za spolupráci při pořádání turnaje.

Díky všem a za rok zase Na viděnou!

 

FOTO V GALERII: https://www.sokollochkov.cz/fotoalbum/fotogalerie---mladez/o-pohar-starosty-lochkova-17.6.-2023--turnaj-spr---3.-rocnik/

 

kk