Jdi na obsah Jdi na menu
 

Výsledkový servis a statistiky některých týmů.

Výsledky + umístění.

article preview

Podzimní část probíhající sezóny 2019/2020 skončila všem našim týmům, až na mladší žáky a na mladší dorost. Na dorost čeká již pouze jedno utkání, na mladší žáky zápasy dva, to znamená, že o fotbalový program máme vystaráno až do poloviny listopadu.

Jak to bude v zimě s tréninky, přáteláky, turnajovými zápasy atd. se včas dozvíte, ovšem ta tvrdá zimní dřina nám začne tradičně novoročním fotbálkem.

Pojďme si společně projít výsledky zápasů a zároveň u týmů, které se již ponořily do zimní přestávky si přiblížit jejich umístění.

 

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

Začněme s těmi nejmenšími, ti mírně překvapili, v létě jsme měli obavu z toho abychom se pouze neúčastnili soutěže, ovšem rapidní zvýšení kvality u všech dětí nám zajistilo umístění přesně ve středu tabulky.

VÍKENDOVÝ VÝSLEDEK: Radotín – LOCHKOV 12:9

UMÍSTĚNÍ:

#

TÝM

Z

V

R

P

SKÓRE

B

5.

TJ Sokol Lochkov

9

3

1

5

69:99

10

 

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA

U starší přípravky žádné překvapení nenastalo, až do posledního podzimního zápasu – derby s Radotínem bojovala o 1. místo, aktuálně ze 3. místa na primát ztrácí pouhé 4 body a v zimní přípravě udělá vše proto aby této mety dosáhla, ideálně ji překonala.

VÍKENDOVÝ VÝSLEDEK: Radotín – LOCHKOV 9:3

UMÍSTĚNÍ:

#

TÝM

Z

V

R

P

SKÓRE

B

3.

TJ Sokol Lochkov

9

7

0

2

88:51

21

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI

Mladší žáci končí až za 2 týdny a s jejich podzimním umístěním vás seznámíme ale co vám můžeme již teď říci je to, že jejich současné umístění (7. místo) zapříčinila hlavně smůla v některých utkáních, střed tabulky je však ale uspokojivým umístěním.

VÍKENDOVÝ VÝSLEDEK: Březiněves – LOCHKOV 0:15

 

STARŠÍ ŽÁCI

Starší žáci jsou docela překvapením, nečekal se boj o postup a 2. místo v tabulce, hlavními důvody jsou především kvalitní výkony, pohledná kombinační hra, zkušenosti z loňské sezóny, kdy někteří hráči nastupovali za mladší dorost a také pár nových hráčů, kteří přišli do Lochkova před sezónou a mají určitou kvalitu.

VÍKENDOVÝ VÝSLEDEK: Řepy – LOCHKOV 0:5 / LOCHKOV – Nebušice 2:0

UMÍSTĚNÍ:

#

TÝM

Z

V

R

P

SKÓRE

B

2.

TJ Sokol Lochkov

9

7

0

2

42:10

21

 


 

MLADŠÍ DOROST

Mladšímu dorostu, který je sdružený se Slivencem se vůbec nedaří, je na posledním místě tabulky a čeká ho veledůležité utkání o „záchranu“ v Běchovicích.

VÍKENDOVÝ VÝSLEDEK: Xaverov – LOCHKOV/SLIVENEC 7:0

 

MUŽI:

Mužům se konečně zadařilo a po několika letech je tu stále teoreticky ale i prakticky šance na postup, čelo tabulky je totiž nabité a není nic rozhodnuto, konečně snad máme po dvou letech klid od záchranářských starostí.

VÍKENDOVÝ VÝSLEDEK: Řeporyje – LOCHKOV 0:0

UMÍSTĚNÍ:

#

TÝM

Z

V

R

P

SKÓRE

B

7.

TJ Sokol Lochkov

11

5

2

4

25:18

17

 

 

STATISTIKY: https://www.sokollochkov.cz/clanky/muzi/muzi--statistiky-podzimu..html

 

kk