Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lochkov se s turnajem rozloučil vítězstvím nad Zbraslaví

zbraslav.gifV neděli 4.března skončil další ročník zimního turnaje mužů na Kačerově, FotoŠkoda Cup 2012. Vítězem se stala Slavia Jesenice, Lochkov obsadil konečné 13.místo.

 

 

Výsledky zápasů o pořadí:

Dolní Měcholupy - Dolní Břežany 2:4 (0:4), Troja - Tempo 4:3 (1:3), Zbraslav - Lochkov 0:3 (0:0), Vršovice - Nusle 5:4 (1:0), Hostivař - Lipence 2:2 (2:0) na penalty 2:3, Kačerov - Vykáň 1:8 (0:3), Hradištko - Jílové 1:4 (0:1), Modřany - Jesenice 1:3 (1:1)

Více uvnitř článku. 

zbraslav.gifLochkov přehrál Zbraslav 3:0

V posledním zápase turnaje nás čekala Zbraslav. Na zápase bylo 15 hráčů, a tak to bylo znát i na úrovni a kvalitě utkání. První půle skončila bez branek 0:0, ale hra měla spád i patřičný náboj. Do druhého poločasu jsme nastoupili s jasným cílem odvézt si dnes z Kačerova vítězství. Zbraslav jsme přitlačili a po pěkné akci jsme se dostali po brance Martina Štěpána do vedení. Na 2:0 zvyšoval po přesné střele do šibenice Mirek Vrba. V poslední minutě završil skóre po chybě brankáře Venca Jirka. Potěšením dnešního zápasu byla 0 na kontě Jirky Zamazala, po dobrém výkonu obrany. Kaňkou je zranění Vojty Zdražila, pro kterého musela po velmi tvrdém zákroku soupeře přijet záchranka. Naštěstí se nepotvrdila zlomenina lýtkové kosti a tak by snad Vojta mohl být na první mistrák proti Modřanům připraven. Celkově jsme na turnaji obsadili 13.místo. Nebýt velké absence některých hráčů, mohlo umístění vypadat úplně jinak. Bylo vidět, že pokud se sejdeme, jsme schopni hrát vyrovnané zápasy i proti takovým celkům, jako je vítěz turnaje Jesenice, druhé Jílové nebo silná Vykáň.
 
Branky:
Štěpán, Vrba, Jirka
Sestava:
Zamazal – Drahota, Vrba, Vokřínek, Goll – Dvořák, Zdražil, Rotsčidl, Jaroš - Geryk, Jirka
Na střídání: Havel, Štěpán, Větvinský, Josef
 
Nejlepším střelcem lochkovského týmu na turnaji se stal Václav Jirka.
 
 
Konečné pořadí turnaje:
 
1.
Slavia Jesenice
2.
FC Jílové
3.
Slovan Hradištko
4.
SK Modřany
5.
Čechie Vykáň
6.
Sokol Lipence
7.
Kačerov
8.
Hostivař
9.
Sokol Troja
10.
FC Tempo Praha
11.
SK Dolní Břežany
12.
Dolní Měcholupy
13.
Sokol Lochkov
14.
SK Kotva Vršovice 1895
15.
SK Nusle
16.
SK Zbraslav