Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dorost: Lochkov - Běchovičtí sršni 0:7

Dorost prohrál v překvapivě vyhroceného utkání.

Tento víkend jsme měli na rozhodčí bohužel smůlu, v nedělním utkání dorostu byl tím důvodem vyhroceného zápasu opravdu jen a jen rozhodčí, který na obě strany otáčel fauly, našemu kapitánovi Karlovi Košařovi udělil nesmyslnou žlutou kartu za řeči a ještě nám neodpískal jasnou penaltu na Sambu Goldina, kterou viděl snad úplně každý (bohužel muž v černém s píšťalkou v puse ne).

Byli jsme bez debat horším týmem, do sestavy se nám vrátili někteři hráči po nemoci a zranění a neměli tolik fyzických sil. Dnešní zápas jsme si prohráli sami našimi chybami.

Bohužel utkání se hlavně v druhém poločase zvrhl do vesnické kopané, díky výrokům rozhodčího Ihnata byly obě strany nespokojené. Objektivně ale hosté do nás rýpali a provokovali nás, byť jsme prohrávali my. Ubohé kecy, například "tref brankáře do hlavy", nebo když náš brankář Dominik Moučka ležel po obětavém zákroku, kdy ho míč plnou střelou trefil do obličeje a hosté za stavu 5:0 odmítali přerušti hru jsem ještě neviděl. Rozhodně nejsme žádní svatoušci a několikrát jsme předvedli zákorky, které do fotbalu nepatří, ale toto jsme nikdy nedělali.

Další ránou pro nás bylo zranění Štěpána Příhody, když blbě došlápl při dobrżďování sprintu a odnesli to jeho koleno. Přejeme mu tedy brzké uzdravení.