Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dorost: Lochkov - Slivenec 0:2

Dorost nezvládl derby a po dobrém výkonu nebere bohužel ani bod.

article preview

Derby jak se patří bylo k vidění v neděli v Lochkově, dorostenci totiž hostili rivala ze Slivence.

První poločas byl velice vyrovnaný a my jsme měli více vyložených příležitostí. Na začátku utkání se krásně do pokutového území dostali Tomáš Peka a Karel Košař, druhý jmenovaný však přestřelil ze 14 metrů sliveneckou branku. Další vyložená šance přišla když byl Samba Goldin osamocen v úrovni penalty, jenže trefil vedle. Asi nejvážnější šance přišla po rohu Karla Košaře, který našel Tomáš Peku a ten sám před odkrytou bránou nedal. Nedá se říct, že by Slivenec byl horší, ale nedokázal si vytvořit šance.

Druhá polovina zápasu byla přesně naopak. Slivenec si vytvořil vyloženější šance a nám pomalu docházely síly. Trest za naši nemohoucnost v koncovce a za to, že jsme nedali první branku my, přišel v 58. minutě, kdy na vápně nedokázal Jáchym Sobotka odehrát balón a sliveneckého útočníka nedokázal zastavit už ani Karel Košař a prohrávali jsme 1:0. Slivenec se tak dostal psychicky velmi nahoru a my jsme se začali zbytečně hádat mezi sebou a trošku nám začali téct nervy. Také nám začali docházet síly ale to jsme dokázali překousnout. Ke konci utkání jsme už začali otevírat obranu, protože jsme chtěli dát alespoň branku a Slivenec tak 4 minuty před koncem pečetil výsledek na 0:2.

Zápas to byl pěkný, oba týmy podaly dobrý výkon, vhodný pro takovéto derby, ale spravedlivě bychom si asi bod zasloužili, jenže jak se říká "fotbal nemá logiku" a spravedlivý také několikrát není, což jsme několikrát za svou kariéru poznali i my sami.

LOCHKOV 0:2 SLIVENEC

SESTAVA: Moučka - Rössler, Šimon, Šveda, Tveritinov - Košař, Sobotka, Goldin, Hustopecký - Peka, Marek *** Laník, Růžička, Schiesser