Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dorost: Suchdol 3:7 Lochkov

Dorostenci si na závěr podzimu zastřílel proti poslednímu Suchdolu.

První poločas se hrál v naší režii, důkazem toho bylo naše poločasové vedení 0:7. První branku ve 3. minutě dal Vašek Rössler a doufali jsme, že zápas dovedeme k vítězství. V 6. minutě jsme přidali druhou branku, a to když centr Štěpána Příhody si srazili do branky domácí sami. Další branku vstřelil Filip Hustopecký. Čtvrtou a pátou branku dal Samba Goldin a vyhoupl se tak do čela tabulky střelců. Mezi střelce se následně zapsal Tomáš Peka. Náš poslední, tedy sedmý, gól dal "lafatovsky" Vašek Rössler.

Poločasový výsledek nás asi uklidnil a polevili jsme. Ve 44. minutě chyboval Karel Košař, který špatně trefil balón letící vzduchem a nahrál tak do breaku domácímu kapitánovi, který prostřelil Pepu Buriana, ten vystřídal o poločase Dominika Moučku. Další branka byla po chybě druhého stopera Ondry Šimona. Pět minut před koncem se snažil Karel Košař kličkovat, jenže o míč přišel a Suchdol upravil na konečných 3:7.

Bohužel druhý poločas jsme prohráli a nepodali jsme v něm ideální výkon, poslední letošní utkání jsme vyhráli. Děkujeme všem našim fanouškům, kteří nás podporovali celý podzim, i když výsledky nejsou ideální, doufáme, že nám zachováte přízeň i na jaře, které snad bude lepší. Za celý náš tým Vám doufám mohu slíbit, že všichni zimní přípravu odmakáme na 100% a jarní zápasy odehrajeme jak jen nejlépe dovedeme, abychom Lochkovu nedělali ostudu.

Karel Košař ml.

SESTAVA: Moučka - Růžička, Košař, Šimon, Kozohorský - Příhoda, Burian, Goldin, Peka - Hustopecký, Rössler

Halbich

BRANKY: 2x Rössler, 2x Goldin, 1x Hustopecký, 1x Peka, 1x vlastní