Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lochkovský návrat do starých časů - 14.díl

Návrat do sezóny 2009/2010. Tentokrát nejen písmem, ale i obrazem a zvukem.

article preview

Lochkovský návrat do starých časů – 14. díl

V dalším pokračování našeho seriálu, který jsme na našich webových stránkách a sociálních sítích uvedli v době koronaviru, se nyní vraťme zpět zhruba o 13 a půl roku zpět.

Narazili jsme totiž na internetu na krátká videa ze zápasu Lochkov – Košíře, který se hrál na našem hřišti 5.9. 2009 od 17:00.

Pojďte si nejen písmem, ale i obrazem a zvukem částečně připomenout atmosféru, kterou jsme zažívali, když naše A-mužstvo hrálo 1.B třídu.

 

Lochkov doma rozdrtit Košíře 5:1

Ve druhém domácím zápase přivítal Lochkov tým z Košíř. Košíře sestoupily z 1.A třídy a tak na domácí nečekal lehký úkol. Zápas začal z obou stran opatrně. Postupem času měl Lochkov mírný tlak a soupeř hrozil střelami ze střední vzdálenosti. Zhruba ve 30. minutě se Lochkovu podařila rychlá akce, na jejímž konci Mirek Vrba podél vybíhajícího brankáře neminul. Košíře vzápětí vystupňovaly tlak, ale domácí obrana si z jejich šancemi poradila a udržela poločasové vedení. Vstup do druhé půle patřil Lochkovu, který chtěl přidat pojišťující druhý gól. Šancí měl na to mnoho, ale ani jednu nedokázal dotáhnout do zdárného konce. Domácí trenér se snažil oživit hru střídáním, ale domácím pomohl svou nedisciplinovaností soupeř. Po vzájemném souboji udeřil nohou do obličeje Vaška Nykla a domácí se dostali do početní výhody. Nabídnutou šancí Lochkov rázem využil. Nykl se prosadil ze strany a jeho ránu v klidu dorazil Mirek Vrba. Odměnu za aktivní výkon dostala lochkovská legenda Vašek Nykl za několik minut, proměnil penaltu a korunoval svůj povedený výkon. Definitivní pojistku přidali dva střídající hráči. Nejdříve si na dlouhý výkop Radka Bláhy naběhl Honza Goll a přehodil vybíhajícího brankáře. Pár minut po něm si naběhl na perfektní centr Luďka Šístka Tomáš Dvořák a k tyči vstřelil pátou branku. Soupeři se podařilo po překvapivě zahraném trestním kopu vstřelit čestnou branku.

zdroj: časopis Lochkovský fotbal, ročník VII./09, 19.9.2009

 

TJ SOKOL LOCHKOV – FK SPARTA KOŠÍŘE

Sobota 5.9. 2009, 17:00, 1.B třída skupina A 2009/2010, 3. kolo

Rozhodčí: Milan Jandus – Petr Kadlec, Július Šaróka

SESTAVA LOCHKOV: Radek Bláha st. – Jan Vokřínek, Josef Kotouč, Michal Drahota, Marek Valter (Jan Goll) – Jiří Jaroš (Tomáš Dvořák), Štěpán Minařík, Michal Mišalko, Václav Nykl – Tomáš Lencsés (Luděk Šístek), Miroslav Vrba

TRENÉR: Ladislav Kácovský

ASISTENT TRENÉRA: Jan Rotsčidl

VEDOUCÍ MUŽSTVA: Karel Košař

BRANKY LOCHKOV: M. Vrba 2x, V. Nykl (pen.), J. Goll, T. Dvořák

 

VIDEA:

zdroj: YouTube.com/vonzach

https://youtu.be/IHE6nmFzQC0

https://youtu.be/bUGlQ2_LRkw

https://youtu.be/HZUHLEfmcB4

https://youtu.be/mvg4P4zi7Js

https://youtu.be/eqPH7V35uB4

 

kk