Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lochkovský návrat do starých časů - 5. díl.

Je tu další díl našeho seriálu.

article preview

Lochkovský návrat do starých časů díl 5. – 30. 10. 2003

V dnešním díle Vás naši borci zvali na utkání proti Podolí „B“.

Zápas dostala na starost trojice rozhodčích Frajdl – Svoboda, Kokoška, pod dozorem delegáta, kterým byl p. Peška

Utrápená domácí výhra nad Košířemi 2:0

Lochkov nastupoval do utkání jako druhý tým tabulky, ovšem zápas se šestými Košířemi nebyla lehká záležitost. Náš tým tehdy svazovala rozsáhlá marodka, zranění byli tehdy i někteří hráči, kteří byli v souboru Jaroslava Káninského stálými členy základní sestavy. Ovšem srdce hráčů velelo nastoupit, a tak se někteří přemohli a do zápasu zasáhli. Zápas obě mužstva začali špatně, šance přicházely pouze sporadicky, tu největší měl Václav Nykl, který hlavou bránu minul. Od té doby se fotbal z lochkovské škváry vytratil a poločas se dohrál z velikým množství faulů na obou stranách. Poločasový výsledek byl tenkrát 0:0. Do druhého poločasu vyslal Jaroslav Káninský dva čerstvé hráče, nemocného Radka Sahulu vystřídal Ondřej Hasák a Mohamad Yamani nahradil Ondřeje Aubrechta. Ovšem ani tato střídání nepřinesly zlepšení do lochkovské hry, stále více ze hry měli hosté. Ovšem po nějaké době se Lochkov vzchopil a předvedl svou sílu „Pak ale přišla naše rychlá akce, Ondřej Hasák poslal dlouhým pasem do akce Václava Nykla, kterého nesmyslně fauloval košířský obránce a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K jeho zahrání se postavil stejně jako v minulém zápase Tomáš Novák a s přehledem proměnil.“ Lochkov se konečně probral a převzal iniciativu v utkání. Začali jsme si vytvářet šance a konečně Košíře dostat pod tlak. „Začali jsme si vytvářet další šance. Po jedné z nich zahrával Mirek Vrba rohový kop, míč se dostal až k Yamanimu a ten s klidem syrského snaipera upravil na 2:0.“ Košíře se ale nesířily s prohrou, vstřelili i branku, jenže pro ofsajd jim nebyla uznána, dále nás také držela nad vodou konstrukce naší brány a skvěle chytající Radek Bláha ml. Frustrace hostů byla bezedná, neustále diskutovali s rozhodčími a jejich lavička se dokonce pokusila napadnout asistenta rozhodčího. Nakonec všichni ve zdraví dohráli a my jsme mohli opět oslavit 3 body a udrželi jsme se tak na druhém místě a mohli tak stále pomýšlet na postup.

SESTAVA: Bláha ml. – Drahota, Záhorský, Drastich – Aubrecht (Yamani) – Goll, Vokřínek, Novák, Sahula (Hasák) – Vrba, Nykl

BRANKY: Novák, Yamani

 

Smolná prohra na hřišti Dolních Měcholup

Na trávě v Dolních Měcholupech na nás čekal 4. tým tabulky. Nás opět svazovala marodka, tak byl naším cílem si odtamtud odvézt alespoň bod. Domácí nás tlačili a překvapili rychlou kombinační hrou. Když paradoxně odpadal jejich tlak a my začali vystrkovat rohy, tak se hosté před koncem poločasu ujali vedení, domácí hráč po trestném kopu přeskočil Jana Golla a zavěsil do naší brány. Ve druhém poločase trenér Káninský změnil rozestavení a nám se začalo dařit, ve velikých šancích se obejvili Václav Nykl a Jan Goll. Ovšem, ke konci utkání, kdy se náš tlak stupňoval, byli proti nejen domácí, ale i rozhodčí, buď ještě před zakončením odmávali ofsajd nebo odpískali nesmyslný útočný faul.

SESTAVA: Bláha st. – Drastich, Záhorský, Goll – Vokřínek, Hozman (Yamani), Aubrecht, Drahota, Novák – Sahula, Nykl

 

kk