Jdi na obsah Jdi na menu
 

Áčko na úvod sezóny porazilo Řepy B 4:0

repy-b.gif

V sobotu 8.9.2012 začala pro naše áčko nová sezóna, v prvním kole  jsme vyjeli na novou trávu do Řep, které minulou sezónu bojovaly do posledního kola o postup a jsou známí svými fanatickými fanoušky, kteří ani tentokrát nezapomněli svoje pyro pomůcky :)) Takže nic lehkého na úvod. Lochkov začal jako celou přípravu aktivně a v 7.minutě vedl 1-0, díky ráně levačkou Tomáše Geryka ( nebýt skvělého gólmana, mohlo to být už 3-0). Věděli jsme, že nesmíme polevit, že jsme si přijeli pro tři body a podle toho to taky vypadalo. Do půle se trefili ještě Václav Jirka, Jiří Jaroš a premiérově v lochkovském dresu také René Pivarník - Půle 4:0 pro Lochkov. Do druhé půle jsme si řekli, že zápas odehrajeme s nulou a zkusíme přidat ještě nějaký  ten gól...jenže útočníci vepředu začali vymýšlet "geričky" , Řepy chtěly napravit první půli, ale nic významného se už nestalo a Lochkov první zápas v sezoně vyhrál 4-0 !! Pozitivem je, že se nikdo nezranil ani nevykartoval, a že o 4 góly se opět postarali 4 hráči. První body si tak připsalo i nové trenérské duo Vrba – Novák! Více uvnitř článku.

repy-b.gif

V sobotu 8.9.2012 začala pro naše áčko nová sezóna, v prvním kole  jsme vyjeli na novou trávu do Řep, které minulou sezónu bojovaly do posledního kola o postup a jsou známí svými fanatickými fanoušky, kteří ani tentokrát nezapomněli svoje pyro pomůcky :)) Takže nic lehkého na úvod. Lochkov začal jako celou přípravu aktivně a v 7.minutě vedl 1-0, díky ráně levačkou Tomáše Geryka ( nebýt skvělého gólmana, mohlo to být už 3-0). Věděli jsme, že nesmíme polevit, že jsme si přijeli pro tři body a podle toho to taky vypadalo. Do půle se trefili ještě Václav Jirka, Jirka Jaroš a premiérově v lochkovském dresu také René Pivarník - Půle 4:0 pro Lochkov. Do druhé půle jsme si řekli, že zápas odehrajeme s nulou a zkusíme přidat ještě nějaký  ten gól...jenže útočníci vepředu začali vymýšlet "geričky" , Řepy chtěly napravit první půli, ale nic významného se už nestalo a Lochkov první zápas v sezoně vyhrál 4-0 !! Pozitivem je, že se nikdo nezranil ani nevykartoval, a že o 4 góly se opět postarali 4 hráči. První body si tak připsalo i nové trenérské duo Vrba – Novák!

Branky: Tomáš Geryk, Jirka Jaroš, Václav Jirka, René Pivarník
Sestava: Luděk Hozman – Jiří Vecko, Tomáš Lencsés, Jan Vokřínek, Jan Šarboch - Vladislav Matetić, Tomáš Geryk, Štěpán Minařík, Jiří Jaroš - Václav Jirka, René Pivarník   
střídající : Josef Suchánek, Josef Kotouč , Jan Goll
Výsledky ostatních zápasů ve skupině:
Sokol Lipence – SK Zbraslav 2:2 (0:0), SK Modřany B – FK Řeporyje B 4:0 (2:0), AFK Slivenec – FK Gordic Kačerov 0:3 (0:1), PSK Olymp – SK Střešovice 1911 C 4:3 (2:3), ČZU Praha – Sokol Nebušice B 3:0 (2:0)

PŘÍŠTÍ ZÁPAS:

SOBOTA 15.9.2012 OD 16.30  LOCHKOV - FK GORDIC KAČEROV (HŘ.LOCHKOV)