Jdi na obsah Jdi na menu
 

Áčko porazilo FK Gordic Kačerov 2:1

kacerov-znak.gif

Očekáváný souboj dvou týmů, které hlásí útok na postup do I.B třídy, byl nalosován už do druhého kola. Lochkov přivítal v sobotu odpoledne Gordic Kačerov. Lochkov namlsaný výhrou z Řep na soupeře vlétl, ovšem tentokrát to bylo o něčem jiném. Ne, že by se Lochkov nedostával do šancí, ale obrana nebyla, tak děravá jako před týdnem. Paradoxně nejvíc šancí jsme měli ze vzduchu, což nikdy nebyla naše silná stránka. Ale jak René Pivarník, tak Tomáš Geryk,  i Jirka Jaroš měli v zakončení smůlu. Největší šance Kačerova přišla v 35.minutě z přímého kopu, ovšem na čáře stál výborný Luděk Hozman. Půle tedy 0-0. Bylo důležité, abysme nezpanikařili, protože jsme byli lepší, nebezpečnější a vyhrát jsme si zasloužili. Díky bohu za prohibici a za Tomáše Geryka :)).Za prvé je jeden ze dvou hráčů, kteří letos ještě nevynechali trénink a za druhé jeho levačka v této sezoně řádí jak nikdy. Po výstavní trefě na Řepích, se v sobotu, z rohu velkého vápna do balonu opřel znova svoji "slabší " nohou a vymetl gólmanovi vzdálenější šibenici!! 46. minuta 1 - 0 a gól kola. Lochkov nadále kontroloval hru, soupeře do ničeho vážnějšího nepouštěl, ale pořád stačila jedna naše chyba a byl by problém. Naštěstí zhruba v 67. minutě se na levé straně uvolnil René Pivarník, přesprintoval dva obránce, nacentroval a Václav Jirka "Lafatovsky" uklidil míč do prázdné sítě z malého vápna. 2-0. Utkání se dohrávalo v klidu až do 90.minuty.Hosté kopali roh, který si Luďa nešťastně srazil do své sítě a nejen trenérovi Tomáši Novákovi přidělal pár vrásek :)) Naštěstí Lochkov zbytek zápasu dohrál a zaslouženě zvítězil 2-1 !! Jak tohle vítězství bylo důležité se teprve uvidí, každopádně platí, že Lochkov je po dvou odehraných kolech stoprocentní se skórem 6:1. Jediným horším momentem bylo zranění Jirky Vecka , který si na první pohled obnovil svoje koleno ,ale nejhorší ho snad nečeká. Příští kolo jede Lochkov do Modřan, kde to moc dobře zná a poslední zápasy se mu tam i daří, tak uvidíme !!! Více uvnitř článku.
 

kacerov-znak.gifOčekáváný souboj dvou týmů, které hlásí útok na postup do I.B třídy, byl nalosován už do druhého kola. Lochkov přivítal v sobotu odpoledne Gordic Kačerov. Lochkov namlsaný výhrou z Řep na soupeře vlétl, ovšem tentokrát to bylo o něčem jiném. Ne, že by se Lochkov nedostával do šancí, ale obrana nebyla, tak děravá jako před týdnem. Paradoxně nejvíc šancí jsme měli ze vzduchu, což nikdy nebyla naše silná stránka. Ale jak René Pivarník, tak Tomáš Geryk,  i Jirka Jaroš měli v zakončení smůlu. Největší šance Kačerova přišla v 35.minutě z přímého kopu, ovšem na čáře stál výborný Luděk Hozman. Půle tedy 0-0. Bylo důležité, abysme nezpanikařili, protože jsme byli lepší, nebezpečnější a vyhrát jsme si zasloužili. Díky bohu za prohibici a za Tomáše Geryka :)).Za prvé je jeden ze dvou hráčů, kteří letos ještě nevynechali trénink a za druhé jeho levačka v této sezoně řádí jak nikdy. Po výstavní trefě na Řepích, se v sobotu, z rohu velkého vápna do balonu opřel znova svoji "slabší " nohou a vymetl gólmanovi vzdálenější šibenici!! 46. minuta 1 - 0 a gól kola. Lochkov nadále kontroloval hru, soupeře do ničeho vážnějšího nepouštěl, ale pořád stačila jedna naše chyba a byl by problém. Naštěstí zhruba v 67. minutě se na levé straně uvolnil René Pivarník, přesprintoval dva obránce, nacentroval a Václav Jirka "Lafatovsky" uklidil míč do prázdné sítě z malého vápna. 2-0. Utkání se dohrávalo v klidu až do 90.minuty.Hosté kopali roh, který si Luďa nešťastně srazil do své sítě a nejen trenérovi Tomáši Novákovi přidělal pár vrásek :)) Naštěstí Lochkov zbytek zápasu dohrál a zaslouženě zvítězil 2-1 !! Jak tohle vítězství bylo důležité se teprve uvidí, každopádně platí, že Lochkov je po dvou odehraných kolech stoprocentní se skórem 6:1. Jediným horším momentem bylo zranění Jirky Vecka , který si na první pohled obnovil svoje koleno ,ale nejhorší ho snad nečeká. Příští kolo jede Lochkov do Modřan, kde to moc dobře zná a poslední zápasy se mu tam i daří, tak uvidíme !!!

Branky: Geryk, Jirka
 
Výsledky ostatních zápasů:
Sokol Řepy B – SK Modřany B 1:0 (1:0), Sokol Nebušice B – Sokol Lipence B 2:7 (2:1), SK Zbraslav B – PSK Olymp 4:0 (3:0), SK Střešovice C – AFK Slivenec B 2:3 (1:1), FK Řeporyje B – ČZU Praha 2:5 (0:3)
 
taBULKA po 2.kole – MUŽI – sezóna 2012/2013
ii. třída – skupina a
#
Tým
PZ
V
R
P
SKÓRE
PB
1.
ČZU Praha
2
2
0
0
8:2
6
2.
Sokol Lochkov
2
2
0
0
6:1
6
3.
Sokol Lipence B
2
1
1
0
9:4
4
4.
SK Zbraslav B
2
1
1
0
6:2
4
5.
SK Modřany B
2
1
0
1
4:1
3
6.
Gordic Kačerov
2
1
0
1
4:2
3
7.
AFK Slivenec B
2
1
0
1
3:5
3
8.
PSK Olymp Praha
2
1
0
1
4:7
3
9.
Sokol Řepy B
2
1
0
1
1:4
3
10.
SK Střešovice C
2
0
0
2
5:7
0
11.
FK Řeporyje B
2
0
0
2
2:9
0
12.
Sokol Nebušice B
2
0
0
2
2:10
0
 
 
Příští zápas:
Sobota 22.9.2012 od 16:30 SK Modřany B – Sokol Lochkov     hř. Modřany