Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lipence - Lochkov 4:2, první prohra "A"v sezóně

lipence.gifJestli chceme postoupit, tak se rychle musí něco změnit ! Desátá minuta a Lipence vedou 3-0 !!! Lochkovští hráči si po 6 zápasech bez prohry začínají myslet, že jsou nesmrtelní, neporazitelní a že jsou mistři světa. Lipence minulé kolo dostaly nálož od ČZU (prohrály 9:1), tak jsme si přijeli jen tak zahrát, že se Lipence porazí sami.. Tragická první půle skončila 3-0 v náš neprospěch. Po poločasovém fénu Tomáše Nováka, začal  Lochkov předvádět výkon, se kterým vstoupil do druhé třídy, a díky kterému měl po 5 zápasech skóre 27-3 . Zmáčkli jsme Lipence a po gólech Pivarníka a premiérově taky Milana Kovačíka jsme se vrátili do zápasu. Měli jsme 30 minut na to, aby jsme zápas dokonale obrátili. A všichni jsme věřili, že se tak i stane. Jenže po brejku domácích, krásně zakončil jejich útočník nechytatelně pod víko a bylo jasno. Konec 4-2. Domácí vyhráli zaslouženě, protože jejich obětavá obrana, kdy hráči padali do střel, jak v NHL, doháněla naše útočníky k šílenství. Lochkov by si 3 body ani nezasloužil za svůj přístup, jak přistupuje k posledním dvěma kolům, tak jsme zralý na profackování. Příští kolo máme doma Nebušice "B" .. a jestli si zase budeme myslet, že se porazí sami, tak na hřiště ani nemusíme a můžeme zůstat v kantýně. Nejhorší výkon Lochkova  v probíhající sezóně ! Po této prohře jsme přišli o vedení v tabulce, ČZU porazilo Olymp 5:1 a přeskočilo nás o 2 body, a zároveň se na nás dotáhl třetí Kačerov. Více uvnitř článku. 

lipence.gifJestli chceme postoupit, tak se rychle musí něco změnit ! Desátá minuta a Lipence vedou 3-0 !!! Lochkovští hráči si po 6 zápasech bez prohry začínají myslet, že jsou nesmrtelní, neporazitelní a že jsou mistři světa. Lipence minulé kolo dostaly nálož od ČZU (prohrály 9:1), tak jsme si přijeli jen tak zahrát, že se Lipence porazí sami.. Tragická první půle skončila 3-0 v náš neprospěch. Po poločasovém fénu Tomáše Nováka, začal  Lochkov předvádět výkon, se kterým vstoupil do druhé třídy, a díky kterému měl po 5 zápasech skóre 27-3 . Zmáčkli jsme Lipence a po gólech Pivarníka a premiérově taky Milana Kovačíka jsme se vrátili do zápasu. Měli jsme 30 minut na to, aby jsme zápas dokonale obrátili. A všichni jsme věřili, že se tak i stane. Jenže po brejku domácích, krásně zakončil jejich útočník nechytatelně pod víko a bylo jasno. Konec 4-2. Domácí vyhráli zaslouženě, protože jejich obětavá obrana, kdy hráči padali do střel, jak v NHL, doháněla naše útočníky k šílenství. Lochkov by si 3 body ani nezasloužil za svůj přístup, jak přistupuje k posledním dvěma kolům, tak jsme zralý na profackování. Příští kolo máme doma Nebušice "B" .. a jestli si zase budeme myslet, že se porazí sami, tak na hřiště ani nemusíme a můžeme zůstat v kantýně. Nejhorší výkon Lochkova v probíhající sezóně ! Po této prohře jsme přišli o vedení v tabulce, ČZU porazilo Olymp 5:1 a přeskočilo nás o 2 body, a zároveň se na nás dotáhl třetí Kačerov.

Sestava:

Hozman - Vecko, Vokřínek, Šarboch, Goll - Matetić, Minařík, Geryk (46.Kovačík) Jaroš - Pivarník, Jirka(75.Suchánek)
Výsledky ostatních zápasů ve skupině:
Slivenec B – SK Modřany B 2:1 (1:0), Gordic Kačerov – Sokol Řepy B 4:0 (1:0), SK Zbraslav B – Nebušice B 4:3 (2:3), PSK Olymp – ČZU Praha 1:5 (0:1), SK Střešovice C – FK Řeporyje B 4:2 (3:0)
 
Napsali o nás, klikněte na následující odkaz a můžete si přečíst komentář k tomuto zápasu na stránkách Sokola Lipence: http://www.sokollipence.cz/Btym/B13_7kolo.html