Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lochkov - SK Střešovice B 1:0

dscn2060.jpgV sobotu 31.3.2012 se naše A mužstvo poprvé na jaře představilo na domácím hřišti a porazilo Střešovice 1:0.

Více uvnitř článku.

Lochkov - Střešovice 1:0 (0:0)

Lochkov už 3 zápasy v řadě nedostal gól a vydoloval 7 bodů !! Na sobotní dopoledne bylo připraveno utkání proti střešovickému B týmu, kterému před zápasem patřila 4. příčka. První půle byla z obou stran velice opatrná a až na nějaké náznaky to byla půle bez šancí. Do druhé půle šel Lochkov s tím,že stejně jako na Modřanech bude muset o tři body tvrdě bojovat, ale soupeř chtěl samozřejmě také vyhrát. V 60. minutě zápasu se na výlet vydal stoper Mirek Vrba, narazil si balon s Jirkou Jarošem a ten mu nabídl milimetrovou přihrávku, kterou náš kapitán nemohl pohrdnout...1-0.Soupeř se hnal za vyrovnáním, ale v silném větru všechny dlouhé balóny posbíral zaskakující gólman Míra Kocourek.V 91. minutě byl v našem vápně největší rozruch za celý zápas, opět to zavánělo rukou a penaltou, naštěstí rozhodčí nepískali jako v  minulém kole a přísná penalta se tentokrát nekonala.Lochkov tedy začal jaro dvěma výhrami, s čistým kontem a tabulkou stoupá stále výš. Svou velkou premiéru před domácím publikem si odbyl i Štěpán Martin, který v 90. minutě nahradil jalového Václava Jirku. Takže opět jako minule NA 3 BODY !!!

Branka: Vrba

Sestava: 
Kocourek – Vokřínek, Vrba, Drahota, Rotsčidl – Schneider, Geryk, Zdražil, Jaroš – Goll (45.Havel), Jirka (Štěpán)

Výsledky ostatních zápasů ve skupině:

Chuchle - Slavoj Podolí B 1:2 (1:1), Aritma B - Zličín B 3:2 (2:0), Zbraslav B - Suchdol 0:3 (0:1), Radotín B - Sokol Řepy 3:0 (0:0), Lipence - Modřany 2:0 (2:0), Klánovice - Troja 0:2 (0:1)

 

Náhledy fotografií ze složky Lochkov - Střešovice 31.3.2012