Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Bílá Hora - Lochkov 2:1

Těsná prohra ve druhém kole nového ročníku. 

article preview

Nedělní utkání na Bílé Hoře nedopadlo dobře pro zelenobílé barvy, začněme ale od začátku. 

Před utkáním hodně pršelo, a tak nás pořadatelé nenechali odehrát utkání na trávě a museli jsme se tak popasovat s umělým povrchem, ten pro nás nebyl vůbec ideální, protože nejsme na umělku zvyklí, tu naši jsme totiž dlouho nevyužili a dalším důvodem je velikost hřiště, to bylo o hodně užší a kratší než trávník Bílé Hory. Zápas byl tak o soubojích a tam kde byl balón, byl prostor většinou přehuštěný. 

V prvním poločase jsme čtyřikrát přežili vlastní smrt, domácí totiž tolikrát nastřelil tyčku ve vyložené šanci, v tu dobu nad námi stála štěstěna a šťastná hvězda našeho brankáře Pepy Vrabce, který předvedl životní výkon v Lochkovském dresu. Bohužel však, domácí míč do naší svatyně dotlačili, po rohovém kopu vystřelil osamocený hráč z oblasti hranice pokutového území a bohužel se trefil. 

Do druhého poločasu vystřídal trenér Vrba levého beka Davida Basovníčka a poslal za něj na hřiště Petra Dubského, ten se posunul na post levého krajního záložníka. 

Po poločasové pauze se síly v utkání vyrovnaly a náš výkon se o něco zlepšil. V utkání se začaly objevovat nefotbalové prvky řečnění, slovních i fyzických napadání a nebezpečné zákroky. Nám se podařilo se uklidnit, ale domácím začaly se zhoršením výkonu téct nervy a v 56. minutě to vygradovalo červenou kartou a nám se naskytla šance v podobě přesilovky, která trvala více než 30 minut. Mirek Vrba v tom uviděl šanci a občerstvil tak ofenzivní síly, stáhnul Jirku Jaroše a poslal na hřiště Patrika Šonského. 

Konečně nám začaly vycházet nějaké akce, ta nejhezčí bohužel brankou neskončila, Ondra Vrabec zatáhl míč a poslal nádherný centr do pokutového území, kde rybičkou zakončil Tomáš Buček, jenže přestřelil branku. Naše snažení vyvrcholilo v 73. minutě, Tomáš Buček se snažil prosmýknout mezi dvěma bránícími hráči, byl v pokutovém území a byl podražen. Penalta. K té se postavil Ondra Vrabec a nemýlil se, 1:1. O nějakou dobu později přišel nebezpečný zákrok na našeho brankáře, Pepa Vrabec vyskočil a chytil vysoký centr a domácí hráč ho nesmyslně dojel a srazil, nesmyslná chvála některých hráčů domácích poukazuje na nějakou psychickou poruchu, protože při zákroku se Pepa Vrabec mohl ošklivě zranit, náš brankář díky Bohu vyvázl bez zranění. 

Bohužel ale přišla 91. minuta a střela k tyčí, která skončila v naší síti a odjíždíme z Bílé Hory z nulovým ziskem bodů. 

Příští kolo, nás čekají Modřany, v sobotu 7.9. od 17:00.

 

BÍLÁ HORA - LOCHKOV 2:1

 

SESTAVA: J. Vrabec - Basovníček (46.Dubský), Černý, Šilhan, Novák - Peka (83. Cyprián), Floreš, O. Vrabec, Merta - Buček (89. Goldin), Jaroš (Šonský) *** Košař, Šveda

 

BRANKA: O. Vrabec 1x


ŽK: Floreš, Buček, Vrabec