Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Čechie - Lochkov 2:0

Lochkov téměř 80 minut sahal po bodu, bohužel však padl.

article preview

LOCHKOV TÉMĚŘ OSMDESÁT MINUT DRŽEL NADĚJI NA REMÍZU, NAKONEC VŠAK Z ČECHIE ODJEL BEZ BODŮ

Pravděpodobně nejtěžšího možného soupeře v naší skupině, smíchovskou Čechii, která jistě bude největším kandidátem na postup, nám los přidělil hned jako druhý zápas v novém ročníku.

Přestože si leckdo mohl myslet, že utkání bude naprosto jednostrannou záležitostí domácího celku, tak zelenobílí výraznou měrou přispěli k celkem kvalitnímu utkání, jen škoda že to nestačilo alespoň na bod.

Rozhodně však naši hráči nepropadli a s jejich výkonem můžeme být spokojeni.

Čechie měla stoprocentně víc míč v držení na svých kopačkách, naším hráčům se však dařilo eliminovat jakékoliv střelecké pokusy, které by mohli ohrozit naší svatyni. Když už se domácím podařilo k zakončení dostat, vždy si, v neděli výborný, brankář Wittman dokázal poradit.

Naši hráči v prvním poločase moc šancí neměli, spíše to byly takové náznaky, které nebyly dotažené do konce.

Výraznou komplikací v zápase však bylo, že v 6. minutě obdržel žlutou kartu Tomáš Buček a v 10. minutě stoper David Basovníček. Oba svůj trest dostali za podrážděné reakce na výroky sudího Poustky, který skutečně zvolil velmi podivný metr posuzování nedovolených zákroků.

Na začátku druhého poločasu se dostal do obrovské šance Tomáš Buček, bohužel však neproměnil. Pokud bychom otevřeli skóre my, byla by naděje na nějaké body ještě větší.

Bohužel v průběhu druhé půle museli pro zranění odstoupit v 63. minutě Ondra Hasák a v 71. minutě David Basovníček a ukázalo se to jako výrazná rána do naší pevné defenzívy.

Přestože všichni obránci i záloha poctivě bránila, v 79. minutě přišla střela z otočky, cca z 18 metrů, která zapadla téměř do šibenice naší branky.

V 82. minutě pak přišel druhý úder domácích, kdy Jan Goll nepodstoupil souboj s protihráčem u postranní čáry a z následné akce měli domácí opět obrovskou radost.

Nic dalšího se v utkání již nestalo.

SLOVO TRENÉRA: Další z naší strany velmi slušný výkon a opět bohužel bez bodu. Osmdesát minut jsme Čechii do větší šance nepustili a to ostatní zvládnul Juli pochytat. V závěru jsme nejdříve my svojí tutovku nedali a deset minut před koncem domácí rozhodli takovou skrytou chytrou střelou z otočky. Je to obrovská škoda, alespoň bodík jsme přivézt mohli. Kluky musím pochválit za dobrou defenzivu, zvládli to,  až na ten závěr, výborně. Myslím že odtud si poveze body málokdo. Škoda jen že velmi slušný zápas na druhou třídu opět zkazil tragický rozhodčí :-(.

Trenér Miroslav Vrba

 

ČECHIE SMÍCHOV – SOKOL LOCHKOV 2:0 (0:0)

SESTAVA LOCHKOV: Wittman – Merta, Basovníček (71‘ Suchánek), Černý (C), J. Peka – Goll (83‘ T. Peka), Šalamon, Hájek, Hasák (63‘ Hrabák) – Šimon (63‘ Šístek), Buček

 

BRANKY: nikdo

ŽK: 6‘ Buček, 10‘ Basovníček

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Lochkov – SK Modřany B, neděle 17.9. 17:00, Lochkov T.

 

VÝSLEDKY 2. KOLA, 2. TŘÍDA SKUPNA A

Cholupice B – Suchdol 1:4, Zlíchov B – Lipence B 6:4,

Slivenec B – Střešovice C 1:6, ČechieLochkov 2:0,

Modřany B – Točná 2:1, Zbraslav B – Nebušice B 1:5

 

TABULKA PO DRUHÉM KOLE

  1. Čechie Smíchov, 6 b.
  2. Suchdol, 6
  3. Zlíchov B, 6
  4. Modřany B, 6
  5. Střešovice C, 4
  6. Nebušice, B 4
  7. Zbraslav B, 3
  8. Lochkov, 0
  9. Cholupice B, 0
  10. Slivenec B, 0
  11. Točná, 0
  12. Lipence B, 0

 

kk