Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Dukla C - Lochkov 7:3

Překvapení se nakonec na Julisce nekonalo.

article preview

LOCHKOV PODLEHL VEDOUCÍMU TÝMU TABULKY, DUKLE PRAHA C

Náš tým do utkání vstoupil relativně dobře. Soupeř měl zprvu hned několik šancí, ale v 5. minutě jsme po krásné akci udeřili my, když z levé strany jsme rychle přenesli míč na nekrytého Dana Mertu, který se nemýlil.

Všem příznivcům zelenobílých se však zdálo, že čas od vstřelené branky utíká již velmi pomalu.

Přestože naší hráči bojovali a hráli v podstatě na hraně svých možností, na velmi silného soupeře, který má řadu exligových hráčů, jsme však nestačili.

V 15. minutě však vyrovnal domácí Papež, který ve 29. minutě stav utkání otočil. Ve 31. minutě přidal 3. branku Kulvajt a Dukla potvrdila svou dominanci v soutěži. 

Ve 38. minutě však přidal druhou branku Lochkova Jáchym Růžička, nicméně stav 3:2 do poločasu bohužel nevydržel. Dragijský Ve 45. minutě zvýšil na 4:2.

Zápas v podstatě měl stejný průběh i ve druhé půli. Domácí hráli svou pohlednou kvalitní hru a Lochkov byl pod tlakem, ale bojoval a snažil se dílčím způsobem přispět k fotbalové podívané. 

Nicméně Dukla odskočila na rozdíl 4 branek, když v 66. minutě skóroval Jalaghonia a v 83. minutě se trefil Čech.

Zareagovat na tuto branku dokázal Jáchym Růžička v 84. minutě, 6:3.

Domácí však nakonec o 4 branky přece jen vyhráli, když v 86. minutě stanovil konečnou podobu výsledku 7:3 Tomáš Kulvajt z Dukly.

Zajímavostí tohoto utkání jsou 2 neproměněné pokutové kopy. Nejprve se domácí Libor Koller snažil našeho brankáře překvapit Panenkovským dloubákem, ale "padající list" náš brankář stačil lapit. Na druhé straně dostal příležitost proměnit pokutový kop náš Vojta Šalamon, ale domácí gólman jeho střelu chytil.

Domácí měli více šancí a mohli asi skórovat i vícekrát, nicméně naši hráči si zaslouží pochvalu že od 1. do 90. minuty bojovali, ačkoliv byl soupeř fotbalovější, běhavější a rozdíl vstřelených branek byl vysoký. 

Škoda je, že na každou naší branku dokázali domácí v podstatě ihned reagovat a prohra nebyla o něco nižší. 

 

DUKLA C - LOCHKOV 7:3

SESTAVA: Burian - Mašek (46' Suchánek), Basovníček (80' Sedláček), Šveda, Cyprián - Merta, Šalamon, Hrabák (46' Tsouassa), J. Peka (70' Scháněl) - Goll (C) (70' Šimon), Růžička

BRANKY: 5' Merta, 38' a 84' Růžička

ŽK: Šveda, Šalamon, Basovníček, Suchánek

ČK: nikdo

 

Příští zápas: Lochkov - Čechie Smíchov, sobota 25.3. 2023, 15:00, Lochkov T.

 

kk