Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Krč - Lochkov 3:0

Po 299 minutách jsme inkasovali a dnes jsme po třech týdnech prohráli. 

article preview

Lochkov sérii bez branky neprodloužil, s Krčí na Vyšehradě prohrál 3:0.

Celých 299 minut Lochkov neobdržel branku (zatím rekord soutěže) a před tímto víkendem jsme se nacházeli na 5. místě, to vše je pryč, po uvodním gólu v 11. minutě bylo zle. 

Prvních 25 minut patřilo domácím, aktivně napadali a v 11. minutě po naší ztrátě balónu na polovině hřiště a následnému nezachycení náběhu jsme inkasovali. V této části utkání nás držela při životě šťastná hvězda Pepy Vrabce, ten totiž za půl hodiny chytil 3 góly. My jsme si vytvořili pouze dvě šance, ale to tutovky, Tomáš Buček byl v breaku, jenže bohužel neproměnil. Z podobné partie nedal ani Honza Peka. Do konce poločasu se nic víc nestalo. 

Trenér Mirek Vrba viděl, že domácím docházejí síly, tak do druhého poločasu nasadil Pepu Suchánka místo Patrika Šonského do útoku a na pravé záloze vyměnil Michala Hrabáka Petr Dubský. 

Toto střídání mohlo přinést ovoce hned ve 47. minutě, Suchánek krásně vymíchal bránícího hráče a poslal pocukrovanou přihrávku Dubskému, ten samostatný nájezd neproměnil. Do 80. minuty se hra přelévala tak různě, víc ze hry měli spíše domácí, my jsme hodně ztráceli balóny a nestálo při nás moc štěstí. Akorát v 75. minutě Tomáš Cyprián nahradil Matouše Nováka a hráli jsme formaci 3-4-3. Ve zmiňované 80. minutě ale bylo rozhodnuto, špatné obsazení hráče a nejspíše chyba našeho brankáře při rohovém kopu znamenala stav 2:0 v náš neprospěch. V 81. minutě se dostal na hřiště Karel Košař místo Barnabáše Floreše, to ale nic nezměnilo, utkání už se pouze dohrávalo. V 83. minutě jsme dostali na 3:0 a bylo opravdu hotovo. Bohužel štěstí nám opravdu nepřálo a nevstřelili jsme ani branku, Jirka Jaroš se krásně skluzem probojoval k zakončení, jenže minul z malého vápna. 

Bohužel jsme prohráli, z 5. místa jsme klesli na 8. pozici, opět musíme koukat dolů, těšit nás může akorát to, že s 8 inkasovanými brankami máme nejlepší obranu soutěže. Příští týden musíme bezpodmínečně zvládnout derby se Slivencem, nás největší rival má na kontě 0 bodů a je potřeba je udržet v pásmu sestupu. 

 

KRČ - LOCHKOV 3:0 (1:0)

 

SESTAVA: Vrabec - Novák (75. Cyprián), Černý, Šilhan, Basovníček - Hrabák (46. Dubský), Floreš (81. Košař), Jaroš, Peka - Buček, Šonský (46. Suchánek) *** Šveda, Šimon, Goldin

 

kk