Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Čechie Smíchov "B" 3:0

První zápas dopadl vítězně pro zelenobílé barvy.

article preview

LOCHKOV – ČECHIE SMÍCHOV “B" 3:0

Lochkov do nové sezóny vstoupil zaslouženým vítězstvím.

V sobotu jsme předvedli dobrý týmový výkon i přestože jsme byli oslabení o několik hráčů že základní sestavy. Zprvu jsme potřebovali malinko klidu, to se povedlo v 7. minutě když Ondřej Šimon doklepával balón, z hranice malého vápna, do prázdné branky. Do konce poločasu jsme celkem slušně bránili, soupeř si žádnou vyloženou šanci nevytvořil, jediná hrozba byla standardní situace, i ty jsme však pokaždé dokázali odvrátit. Naopak my jsme měli udeřit, bohužel jsme až moc kombinovali ve finální fázi nebo nám chyběl kousek přesnosti a štěstí v zakončení. Do druhého poločasu jsme nastoupili s jasným cílem, bezchybně dozadu a uklidnit se vstřelením branky, to se nádherně povedlo Martinovi Dukátovi ve 47. minutě.  Nicméně nás asi výsledek a uklidnil a i vlivem počasí, jsme začali hůře hrát v defenzivě, nicméně na brankové čáře jsme měli mága, který parádně chytil téměř 3 nebo 4 jisté góly. Definitivní pojistku přidala ovšem nestárnoucí legenda Lochkova, Mirek Vrba se uvolnil tradičním způsobem před pokutovým územím a levou nohou umístil gólovou střelu k levé tyči,  nic víc už se v sobotu v Lochkově nestalo.

 

LOCHKOV – ČECHIE 3:0

BRANKY: 7‘ Šimon, 47' Dukát, 78' Vrba

ŽK: Šilhan, Šveda, T. Peka – ČK: nikdo

SESTAVA: Vrabec – Košař (49. Cyprián), Šveda, Vecko, Hrabák – J. Peka, Dukát, Šilhan, Merta (67. Vrba) – Buček, Šimon (76. T. Peka)

SLOVO TRENÉRA: Kvůli velké absenci hráčů základu dostalo šanci naše MLÁDÍ. Po velmi slušném a bojovném výkonu, podpořeném parádním výkonem našeho gólmana, jsme urvali důležité první tři body. To jak na tom opravdu  jsme(při vší účtě k Čechii) ale ukáže až příští zápas na Bílé Hoře

- trenér Mirek Vrba

 

kk