Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Čechie Smíchov

Lochkov vyhrál první utkání sezóny. 

article preview

Lochkovský A-tým zvládl 1. kolo poměrem 4:1.

 

Ve včerejším utkání jsme nebyli úplně v nejlepší sestavě, chybělo několik mužů, kteří pravidelně patří do základní jedenáctky, a tak jsme si nestavěli vzdušné zámky, v podobě cílu, se kterým vstoupíme do utkání. 

V 10. minutě se nám obavy o výsledek ještě zvětšily. Karel Košař totiž chyboval, nechal otočit a vystřelit hráče hostů a Čechie vedla 1:0.

Odpověď a srovnání přišlo ve 14. minutě. Rohový kop se dostal k Michalovi Hrabákovi a ten prostřelil všechno co mu stálo v cestě a poprvé se tak trefil v Lochkovském dresu. 

O 7 minut později se skóre měnilo v naše vedení. Při náběhu na rohový kop byl podražen David Basovníček a z pokutové značky se poprvé v Lochkově trefila naše posila Ondřej Vrabec. 

Ve 41. minutě se trefil opět Ondra Vrabec a do šaten se šlo za stavu 3:1.

Naši ofenzivní hráči včera měli ale i smůlu, nedařilo se nám totiž tolik v koncovce a rozdíl ve skóre mohl být větší. 

 

Hostům ve druhém poločase začaly trochu téct nervy, zbytečně dojížděli některé souboje, nebáli se kopat do našich ležících hráčů. Pravda, ani my jsme nehráli čistě, ale naše fauly nebyly nijak zákeřné, většinou vyplynuly ze hry nebo to byly taktické fauly na polovině hřiště. 

V 62. minutě se do hry dostal Ondra Hasák, když vystřídal Karla Košaře. 

O 6. minut později odešel ze hřiště Tomáš Cyprián a nahradil ho trenér Mirek Vrba. 

Lochkov pokračoval a druhá půle byla opravdu festival zahozených šancí Lochkova. Nedařilo se nám totiž proměnit breakové situace. Pravdou je, že při jedné z nich zahrál brankář hostí rukou mimo pokutové území ale to, že nedostal červenou kartu už nám tolik nevadilo. 

V 90. minutě totiž Ondra Vrabec pečetil vítězství na 4:1 a dovršil tak svého hattricku v prvním mistráku za Lochkov. 

 

LOCHKOV - ČECHIE SMÍCHOV 4:1 (3:1)

 

SESTAVA: J. Vrabec - Novák, Košař (62. Hasák), Vecko, Basovníček - Hrabák, O. Vrabec, Jaroš (87.Eder), Peka - Cyprián (68. Vrba), Buček

 

ŽK: Buček, O. Vrabec, Basovníček, Vecko

 

BRANKY: Hrabák 1x, O. Vrabec 3x