Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Karlštejn 3:0

Lochkov první přátelské utkání zvládl vítězně.

article preview

LOCHKOV ODEHRÁL PRVNÍ PŘÁTELSKÉ UTKÁNÍ S KARLŠTEJNEM

V sobotu 19.2. od 14:00 jsme v novém kalendářním roce hráli zápas a dopadl vítězně. Ukázalo se, že umělá tráva Motorletu nám svědčí a vyhráli jsme tam třetí utkání v řadě, tentokráte v poměru 3:0.

Bylo znát že oba týmy hráli své první zápasy v přípravě. Nicméně soupeř hrál dobře, všichni makali na 100% a utkání tak splnilo svou roli v období hrubé zimní přípravy.

V úvodu utkání provázela obě mužstva nepřesnost v koncovce, nám se však podařilo z kopačky Honzy Peky dostat do vedení. Další branku jsme v poločase nepřidali.

O poločase trenér Vrba vystřídal téměř celou sestavu a pokračovalo se v podobném duchu. My jsme byli celkem produktivní v koncovce, když branky dali útočníci Tomáš Buček a Ondřej Šimon. Soupeř své šance neproměnil a tak konečný výsledek hovořil v náš prospěch v poměru 3:0.

 

SLOVO TRENÉRA:

„Za zápas s Karlštejnem jsem moc rád, ukázal mi řadu věcí. Ta nejdůležitější je, že jsme na tom špatně fyzicky. Bez toho to prostě nejde. Kluci se musí donutit v zimě makat, jinak to v soutěži bude problém. Vzadu nás soupeř moc neprověřil, i přesto jsem za nulu rád. Směrem dopředu to první půlhodinu bylo slušný, pak nám došly síly a kvalita kombinace šla dolů. Doufám že v týdnu kvalitně potrénujem a v sobotu se Suchdolem to bude kvalitní příprava.“

  • trenér Mirek Vrba

 

LOCHKOV – KARLŠTEJN 3:0, Sobota 19.2. 2022, Motorlet UMT.

SESTAVA:

1.poločas: Vrabec – Košař, Černý, Šilhan, Basovníček – Merta, Floreš, Sobotka, Peka – Buček, Šimon

2.poločas: Moučka – Hrabák, Šilhan, Šveda, Cyprián – Goll, Jaroš, Sobotka, Peka – Buček, Suchánek

BRANKY: Peka, Buček, Šimon

ROZHODČÍ: Milan Jandus

 

kk