Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Košíře 4:1

Lochkov je v novém ročníku doma stále neporažený.

article preview

LOCHKOV DOKÁZAL V SOBOTU PORAZIT NEPŘÍJEMNÉ KOŠÍŘE

Před sobotním utkáním jsme měli obavy o výsledek, Košíře za předchozí 4 kola prohrály pouze se Suchdolem o gól 3:2, jinak dokázaly zvítězit v Modřanech, na Točné a doma se Střešovicemi. Dále nám chyběli někteří hráči ze základní sestavy.

Nám se obavy podařilo zahnat už v 8. minutě, trefil se náš útočník Martin Dukát. Jenže v 15. minutě přišla rána, hostující hráč běžel téměř až od poloviny hřiště a zhruba 6 metrů před pokutovým územím nacentroval na levého záložníka Košíř, jehož se nám nepodařilo zachytit, 1:1. To by ovšem Lochkov nesměl mít veleproduktivní útočníky, ve 21. minutě přidal druhý zářez Martin Dukát. Dokázali jsme strhnout vedení na svou stranu, dál jsme poctivě bránili, a celkem slušně se dostávali do šancí. Ve 39. minutě upravil výsledek poločasu na 3:1 druhý z našich útočníků Tomáš Buček.

Druhé dějství pokračovalo ve stejném duchu, dobře dozadu, dobře dopředu, ale zahozené šance, tato jediná věta stačí na stručné shrnutí. Dvougolové vedení nám ovšem dalo na kopačky trochu víc klidu, nikam jsme nepospíchali a to nám vyhovovalo. Definitivní pojistku přidal náš levý záložník Honza Peka, který v samostatném nájezdu procedil se štěstím míč za záda gólmana hostí. Novou světelnou tabuli se nám, s výrazně hlasitou podporou našich příznivců, podařilo pokřtít úspěšným výsledkem.

 

SLOVO TRENÉRA: My i soupeř sme řešili absence v sestavě. Moc mě těší, že sme se s tím vypořádali lépe. Obranná fáze byla tentokrát skoro bez chyb a směrem dopředu nám to šlape, kluci sou sehraní a zatím nám to tam padá. Teď už jen potvrdit tento výkon v sobotu,DERBY se blíží, potřebujem formu udržet :-).

Trenér Mirek Vrba

 

SOKOL LOCHKOV – FK SPARTA KOŠÍŘE 4:1

SESTAVA: Vrabec – Košař, Šveda, Vecko, Basovníček – Goll, Jaroš (77' Vrba), Černý, J. Peka (84‘ T. Peka) – Dukát (82' Šimon), Buček

BRANKY: 8‘ a 21' Dukát, 39' Buček, 83' J. Peka

ŽK: 76' Vecko

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Lochkov – Lipence sobota 18.9., 16:30, Lochkov

 

kk