Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Lipence 5:0

Lochkov vysoko vyhrál a již 270 minut neobdržel branku. 

article preview

Lochkov již potřetí neinkasoval a porazil Lipence 5:0.

Sobotní soupeř byl v některých pasážích lepší, jenže dopředu to byla díky bohu mizérie a my jsme jasně zvítězili. 

O výsledku utkání bylo více méně rozhodnuto již po poločase, vedli jsme totiž 4:0, pojďme ale popořadě. 

Chybělo nám několik hráčů, tudíž neplánovaně naskočil do utkání David Basovníček, který měl tento týden odpočívat se svým zraněním, ani Klaus Šilhan nebyl OK, ale oba dva utkání dohráli. 

Nás gólostroj se rozjel ve 20 minutě, náš kapitán Jiří Jaroš šel sám na gólmana a obstřelil ho svou přesnou placírkou. 

Další zápis do listiny střelců přidal ve 30. minutě Tomáš Buček, přímý kop proměnil s přehledem když přestřelil zeď a jeho noha zamířila k levé tyči brankáře hostí. 

Opět o 10 minut později, tedy ve 40 minutě se opět trefil nás útočník Tomáš Buček, když z 20 metrů vymetl pavučinu v šibenici svatyně Lipenců. 

Ve 43. minutě proměnil svůj break Honza Peka a šli jsme do kabin za stavu 4:0 pro Lochkov. 

Asi v 53. minutě nahradil Karel Košař na postu pravého záložníka Patrika Šonského, který se dostával docela dost do hry. 

V 55. minutě spečetil skóre a svůj hattrick Tomáš Buček. 

Zhruba v 65. minutě se do hry dostal Pepa Suchánek, nahradil kapitána Jirku Jaroše. Pepa ale opět dokázal že on je v Lochkově jeden z nejlepších hlavičkářů, to se potvrdilo i o několik minut později, když Karel Košař posadil centr na hlavu, právě muži s jedenáctkou na zádech ale Suchánek trefil pouze tyč, dále měl Pepa několik vybojovaných vzdušných soubojů na polovině hřiště. Mezitím se dostal na hřiště Jáchym Sobotka, vystřídal Mikiho Švedu. 

Potom se premiérově v sezóně a podruhé v životě mezi muži v mistrovském utkání představil Ondra Šimon a zanechal velmi dobrý dojem, postavil se do útoku, místo Tomáše Bučka, mohl dát možná dva góly, některé šance připravil, tu největší asi, když udržel balón, poslal balón do pokutového území, kam nabíhali Pepa Suchánek a Karel Košař, na prvního jmenovaného byl centr moc dopředu a na Košaře moc vysoký, tudíž ho pouze olízl ale nakonec byl faulován a vytvořil standartní situaci u brankové čáry před hranicí pokutového území, tu si vzal Ondra Vrabec a pouze trefil břevno. 

V 89. minutě dostali hosté červenou kartu a nic víc se již nestalo. 

 

LOCHKOV - LIPENCE 5:0 (4:0)

 

SESTAVA: J. Vrabec - Basovníček, Černý, Šveda (72. Sobotka), Novák - Peka, Šilhan, O. Vrabec, Šonský (53. Košař) - Buček (79. Šimon), Jaroš (65. Suchánek) 

 

*pozn. časy střídání jsou přibližné, rozhodčí do ZoU nezapsal střídání

 

BRANKY: Buček 3x, Jaroš 1x, Peka 1x

 

ŽK: Peka, Černý, O. Vrabec 

 

ČK: nikdo


 

kk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář