Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Lipence 7:2

Lochkov v aktuálním ročníku doma stále neprohrál.

article preview

LOCHKOV POTVRDIL DOMÁCÍ NEPORAZITELNOST A POSUNUL SE NA DRUHÉ MÍSTO TABULKY

Lipence přijely viditelně oslabené, nicméně zejména v prvním poločase se neprezentovaly špatně. My jsme nastupovali pouze s jedinou změnou v sestavě oproti minulému zápasu.

Že začátku utkání nám dělalo problém obsazování hráčů, Lipence hrály jiné rozestavení na hřišti, než my a to způsobilo velkou nervozitu ve hře. To trvalo do 15. minuty, když skóre otevřel Martin Dukát. Už o dvě minuty později přidal druhý gól tvrdou střelou Klaus Šilhan. Ve 24. minutě zvýšil na 3:0 opět Martin Dukát a vypadalo to na jednoduché střelecké hody v našem podání. Jenže od třetí branky začala naše hra uvadat a po naší chybě a následné penaltě hosté, ve 40. minutě, snížili na 1:3. O dvě minuty přišla další chyba a ze standardní situace, snížil na rozdíl jediné branky, neobsazený hráč Lipenců.

Z tragického závěru prvního poločasu jsme se oklepali, ale hra nebyla stále ideální. To co jsme potřebovali, přišlo v 69. minutě z kopačky Tomáše Bučka, 4:2. O 11 minut později se opět trefil náš forvard a o vítězi zápasu už nebyl pochyb. Pak se v 90. minutě dostal do úniku Tomáš Peka, brankář vyrazil ránu přesně na nohu Mirka Vrby, který proměnil. Šestou branku přidal po přihrávce nestárnoucího „Vrbiče" Tomáš Buček, který zároveň zpečetil svůj hattrick.

 

SLOVO TRENÉRA: Spokojenost s výsledkem, s výkonem už tolik ne. Dali jsme soupeři čuchnout a chvíli se báli o výsledek. Naši ofenzivní hráči ale šlapou dál a výsledek překlopili na naší stranu. Závěr už jsme zvládli v pohodě. Pokud dokážeme zlepšit obranu (tím myslím ale všech 11 hráčů), věřím v body i na Nebušicích.

Trenér Mirek Vrba

 

SOKOL LOCHKOV – SOKOL LIPENCE 7:2

SESTAVA: Vrabec – Košař (46. Merta), Vecko, Šveda, Basovníček – Goll (86. T. Peka), Černý (80. Vrba), Šilhan, J. Peka (75. Hrabák) – Dukát (86. Šimon), Buček

BRANKY: 15' a 24' Dukát; 19' Šilhan; 69', 80' a 90' Buček, 90' Vrba

ŽK: 65' Goll, 75' Buček, 86' Hrabák

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Nebušice – Lochkov, neděle 26.9. 2021, 16:30, Nebušice

 

 

kk