Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Lipence B 0:0

A-tým udržel čisté konto, ale na výhru to nestačilo.

article preview

LOCHKOV UDRŽEL ČISTÉ KONTO, ALE NA 3 BODY TO NESTAČILO

V sobotu se v Lochkově nehrál příliš pohledný fotbal a tak trochu to odpovídalo postavení obou soupeřů v tabulce.

Před utkáním se pak vyskytl problém s postem brankáře. Jednička A-týmu Julian Wittman bohužel onemocněl a tak visel velký otazník nad tím kdo bude chytat. Nakonec si do brány vlezl Dominik Sedláček a podařilo se mu udržet nulu.

Zápas výrazně ovlivnilo i počasí. Na našem hřišti to bylo jak na větrné hůrce a to výrazně pomáhalo týmu, který hrál po větru. Jeden poločas jsme tak byli o něco lepší my, ve druhém poločase zase soupeř.

Šance skórovat měla obě mužstva, ovšem ve všech případech si útočníci vylámali zuby na brankářích, kteří patřili k nejlepším hráčům zápasu.

Největší možnost vsítit měl náš kapitán Hynek Černý ze značky pokutového kopu. Bohužel však minul a nikdo jiný se prosadit nedokázal.

V závěru druhého poločasu se pak hrál fotbal nahoru dolů, ale rozhodčí po 90 minutách ukončil utkání za nerozhodného stavu 0:0.

Tato remíza však v podstatě nic neřeší. Jak naše mužstvo, tak Lipence potřebovaly bodovat, jelikož se hrálo o poslední místo tabulky.

Vzhledem k tomu že si jak náš tým, tak Lipence připsaly bod a Slivenec nedohrál utkání v Modřanech po napadení rozhodčího za stavu 3:2 pro Modřany, tudíž pravděpodobně bude toto utkání pro Slivenec prohra 3:2 nebo 3:0 kontumačně, vytvořil se na konci tabulky trojlístek dvoubodových týmů Lochkov, Slivenec, Lipence.

 

SLOVO TRENÉRA: Opět celkem slušný výkon na hranici našich možností a opět bohužel bez vítězství. Nutno říct, že Lipence přijeli s Áčkobéčkem, takže nula na našem kontě je velmi cenná. Bohužel nás zradila koncovka plus naše neschopnost proměnit víc jak stoprocentní šance. Je to prostě o individuální kvalitě. Vzít to prostě na sebe. Bohužel máme ztráty (zranění) a to nás čekají rozjeté Nebušice. Zkusíme hrát kvalitně odzadu a něco urvat.

Trenér Miroslav Vrba

 

SOKOL LOCHKOV – SOKOL LIPENCE B

SESTAVA LOCHKOV: Sedláček – Merta, Šalamon, Černý (C), Basovníček – Goll (82‘ Květ), J. Suchánek, Hájek, J. Peka (82‘ Hekrle) – Šimon (66‘ T. Peka), Buček (90‘ Šístek)*** T. Suchánek

BRANKY: nikdo

ŽK: 45‘ Basovníček, 67‘ J. Suchánek

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: FC Nebušice B – Sokol Lochkov, sobota 14.10. 2023 15:30, Nebušice T.

 

VÝSLEDKY 5. KOLA, 2. TŘÍDA SKUPNA A

Cholupice B – Zbraslav B 2:3, Zlíchov B – Střešovice C 4:2,

Lochkov – Lipence B 0:0, Čechie Smíchov – Suchdol 0:1

Točná – Nebušice B 0:4,

Modřany B – Slivenec B 3:2 (nedohráno)

 

TABULKA PO PÁTÉM KOLE

  1. Zlíchov B, 18 b.
  2. Čechie Smíchov, 13
  3. Suchdol, 13
  4. Zbraslav B, 11
  5. Nebušice B, 10
  6. Modřany B, 10 (5/6 zápasů)*
  7. Střešovice C, 7
  8. Točná, 7
  9. Cholupice B, 3
  10. Lochkov, 2
  11. Slivenec, 2 (5/6 zápasů)*
  12. Lipence B, 2

*Zápas 6. kola Modřany B – Slivenec B dosud nezapočítán v tabulce do rozhodnutí Sportovně-technické komise o kontumaci nebo dohrání zápasu, který byl ukončen z důvodu inzultace rozhodčího hráčem Slivence

 

kk