Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Modřany 2:2

Lochkov přivezl z Modřan bod. 

article preview

LOCHKOV DOKÁZAL V MODŘANECH REMIZOVAT

Těžký zápas jsme odehráli na horké půdě, v nedalekých Modřanech. Tamní rezervní tým nás hostil po utkání domácího A-týmu, takže atmosféra, zejména v druhé polovině, byla velmi bouřlivá. Domácí podporovali své borce jak jen mohli.

Prvních asi 10 minut jsme byli pod tlakem. Vstoupili jsme do zápasu nervózně a dělali jsme jednu chybu za druhou. Ovšem, podařilo se nám ohrozit branku soupeře. Asi v 7. minutě se dostal ke střele, svou slabší pravou nohou, Jiří Jaroš a tečovaný míč spadnul na břevno domácí branky, následně se modřanským podařilo nebezpečí zažehnat. Fotbal moc kvality nepobral, a tak žádná ze šancí domácích nebyla tak vážná. Toho jsme mohli využít a jít do kabin v klidu. Bohužel, v prvním dějství se nám nalepila na kopačky střelecká smůla. Ve 42. minutě byl ve vápně faulován náš nejlepší střelec Tomáš Buček, rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop. Ten si sám Buček vzal, ale bohužel nepřekonal domácího brankáře. Udeřit jsme mohli asi ve 44. minutě, kdy Tomáš Buček pronikl do pokutového území, překonal i domácího brankáře a předložil jasnou gólovku Janu Gollovi, ten bohužel dva metry před brankou netrefil a poločas tak skončil 0:0.

Modřany ve druhém poločase na tom byly lépe psychicky. Podpořeni jejich štěstím a naší smůlou v koncovce, se hnaly za třemi body. První branku domácí dali v 65. minutě a domácí fanoušci byli hodně slyšet. Vypadalo to s námi zle. V 72. minutě jsme inkasovali podruhé a byli jsme na ručník. Nicméně jsme se nakonec z rány oklepali a v 77. minutě se dokázal prosadit Jáchym Sobotka a my jsme se hnali za vyrovnáním. To se nám povedlo. V 81. minutě jsme kopali roh, odražený balón si našel Klaus Šilhan a míč dostal do sítě, 2:2. V tuto chvíli jsme naopak byli mi odhodláni překlopit výsledek na naší stranu. Domácí však dobře bránili a všechny naše brejky zastavovali včas. V třetí nastavené minutě, měli Modřany poslední standartku, asi 25 metrů od naší branky. Tu kopal domácí gólman a všech 10 hráčů se natlačilo do našeho vápna. Ubránili jsme se a z Modřan si odvážíme bod za remízu 2:2

SLOVO TRENÉRA: Klasický zápas s BÉČKOÁČKEM. Modřany si daly zápasy po sobě a mohly tak posílit. I tak jsme mohli po první půli v klidu vést, ale naše koncovka byla žalostná. Bohužel útočníci mi moc netrénují a je to znát. Druhý poločas byly Modřany po střídáních lepší a i díky naším chybám jsme je nechali odskočit. V závěru jsme se štěstím a díky bojovnosti srovnali. Výkon však zase nebyl moc dobrý. Navíc příští týden bude hodně absencí, a to zrovna proti Točné, kterou potřebujeme nechat dole.

Trenér Mirek Vrba

 

SK MODŘANY B – SOKOL LOCHKOV

SOUPISKA: Moučka – Šilhan, Šveda, Černý, Basovníček – Merta (74‘ Košař), Floreš (46‘ Dukát), Jaroš (38‘ Sobotka), Peka – Buček (C), Goll (65‘ Hrabák)

PŘIPRAVENI: Vrabec (B), Šimon

BRANKY: 77‘ Sobotka, 81‘ Šilhan

ŽK: 30‘ Merta, 84‘ Basovníček, 89‘ Košař

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Sobota 16.04.2022, 17:00, Lochkov – Točná, Lochkov T.

 

kk