Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Modřany B 4:3

Komentář k sobotnímu zápasu + výsledky prvních 2 kol.

article preview

LOCHKOV VE DRUHÉM KOLE NESTAČIL NA SILNOU ČECHII SMÍCHOV

ČECHIE SMÍCHOV – LOCHKOV 6:1

SOUPISKA: Burian – Hrabák (65‘ Suchánek), J. Peka (82‘ T. Peka), Merta, Goll (65‘ Šimon), Šalamon, Basovníček, Cyprián (46‘ Šveda), Růžička, Tošev (46‘ Hasák), Černý (C)

BRANKY: 59‘ Šalamon

ŽK: 37‘ Hrabák, 53‘ Šalamon

KOMENTÁŘ TRENÉRA: Hned první zápas nám dal jasný signál, že letos nás čeká těžká sezóna a tuhý boj o záchranu. Začali jsme s obměnou kádru a práce to bude dlouhá a těžká. Všichni ale věříme, že s kvalitní lochkovskou mládeží se to povede. Čechie má kvalitní, útočnou hru a zaslouženě vyhráli.Jen mě mrzí, že porážka mohla být daleko nižší. Laciné a naivní chyby utkání rozhodli už první půli. Druhá půle už snesla měřítko. Ve středu nás čeká pravděpodobně ligová U19 Dukla(v českém fotbale je všechno možný :-)) Nasadíme mládí, v sobotu nás čekají Modřany, tak rozložíme zátěž.

Trenér Miroslav Vrba

 

DOHRÁVKA 1. KOLA S DUKLOU DOPADLA DEBAKLEM

Statečný výkon předvedli lochkovští, i přestože prohráli 1:10. Soupeř byl posílen o hráče z ligového dorostu U19 a z B-týmu Dukly, který hraje ČFL. Bohužel i toto se ve 2. třídě smí a byl to nejtěžší zápas v této soutěži za poslední roky. V úvodních minutách jsme se hnali dopředu a v prvním poločase jsme si i vytvářeli šance. Obětavě jsme bránili, ale hosté mohutně tlačili. Branka visela ve vzduchu. Hosté se prosadili ve 38. minutě a do půle přidali ještě 2 branky. Ve druhém poločase jsme se snažili o co nepřijatelnější výsledek, tak nám došly síly a dostali jsme nepopulární „desítku“. Čestný úspěch Lochkova zaznamenal v 90. minutě Josef Suchánek.

 

LOCHKOV V NOVÉ SEZÓNĚ KONEČNĚ VYHRÁL, PORAZIL MODŘANY 4:3.

Až do třetího kola si Lochkov musel počkat na vítězství v novém ročníku. To ale bylo velmi sladké, po bojovném zápase jsme rozhodli v 90. minutě, ale pojďme po pořádku.

V úvodu střetnutí byly k vidění šance jak na naší straně, tak na straně, ale žádná z nich v síti neskončila. Stalo se tomu tak až ve 12. minutě. Náš brankář Pepa Burian špatně vyběhl a hostující Trajanov dostal míč do sítě, 0:1. Reakce na sebe nechala čekat 10 minut. Ve 22. minutě se z dobrých 25 metrů opřel do míče Honza Goll, a přestože trefil prostředek brány, gólmanovi hostí míč zapadl za záda a v našem areálu bylo o něco veseleji. Ve 30. minutě byla naše radost ještě větší. Do sítě Modřan se dostal míč z kopačky Honzy Peky a lochkovští otočili kormidlo směrem k vítězství v sobotním střetnutí. Do konce poločasu se nic výraznějšího nestalo.

Ve druhém poločase pokračoval zápas ve stejném rázu. Bohužel se Modřanům podařilo po nedohodě našich hráčů v pokutovém území vyrovnat. V 54. minutě se opět trefil Trajanov. Nicméně Lochkov si šel dál za svým. Přišla 65. minuta a Martin Dukát nám dal opět vedení v zápase, 3:2. Stále si obě mužstva tvořila šance a bohužel se Modřanům, v 82. minutě, podařilo vyrovnat z kopačky Hoskovce, když jsme nedokázali v závaru odehrát míč pryč do bezpečí z pokutového území. Tato branka nás mírně srazila a hosty naopak nakopla k závěrečnému tlaku. To se ovšem nestalo a poslední slovo v zápase měl Lochkov. Přišla 90. minuta, centr do pokutového území a jeden z dorostenců v naší sestavě Ange Sebastien Tsouassa hlavou rozhodl, 4:3. Nastal obrovský výbuch radosti a závěrečný hvizd rozhodčího.

Fanouškům díky za bouřlivou podporu, kterou budeme potřebovat také příští týden, kdy zajíždíme na horkou půdu Točné.

SLOVO TRENÉRA: Bojovný, ne příliš kvalitní, ale vyrovnaný zápas. Asi rozhodlo to, že jsme ty body chtěli víc a i s trochou štěstí se nám to podařilo. Bohužel opět nám chyběli důležití hráči, ale kluci z dorostu se opět neztratili a moc nám pomohli. V sobotu nás čeká Točná, bohužel zase bude řada absencí, ale chceme bojovat a vyhrát.

Trenér Miroslav Vrba

 

SOKOL LOCHKOV – SK MODŘANY B

SOUPISKA: Burian – Mašek, Černý (C), Basovníček (79‘ Tsouassa), Hasák – Merta (60‘ Peka), Suchánek, Goll (88‘ Šimon), J. Peka – Dukát, Růžička

 

BRANKY: 22‘ Goll, 30‘ J. Peka, 65‘ Dukát, 90‘ Tsouassa

ŽK: 44‘ Basovníček, 61‘ Suchánek

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Točná – Lochkov, sobota 10.9., 17:00, Točná

 

kk