Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - MSM 3:6

Áčko nestačilo na běhavějšího soupeře a ve vyhroceném utkání prohrálo.

Před zápasem jistě přibylo vrásek na čele lodivodovi Mirkovi Vrbovi, který měl obrovský problém sestavit obranu kvůli absenci, jediným obráncem, kterého měl k dispozici byl David Basovníček.

K překvapení všech jsme ale skóre otevřeli my, to když se trefil Venca Jirka.

Hosté však rychle srovnali a záhy otočili skóre.

Obrovskou ránou pak znamenalo v 17. minutě zranění jediného stálého obránce v tomto utkání Davida Basovníčka, i když to zkoušel, jeho zadní stehenní sval byl proti.

Dalším sražením naší psychiky byly 2 výroky hlavního sudího Zíky. Za stavu 2:1 došlo k centru a hostující obránce zahrál rukou, která byla daleko od těla, rozhodčí však penaltu nenařídil. Ještě jasnější přestupek proti pravidlům následoval za stavu 1:3 v náš neprospěch, kdy Venca Jirka obešel brankáře a ten ho rukou zjevně podrazil, píšťalka rozhodčího ale opět zůstala němá.

Jak jsme zmínili hosté do poločasu zvýšili na 3:1, je pravda, že ale měli mnohem víc vážnějších příležitostí než my a několik tutovek spálili, ale kdo ví jak by zápas vypadal, kdyby jsme oba dva pokutové kopy proměnili.

Do druhého poločasu vystřídal Karel Košař Pavla Edera.

V druhém dějství se zápas zvrhl do velmi vyhroceného boje. Při každém zákroku se hosté seběhli jako kobylky, i přestože se většinou náš hráč šel omluvit, to logicky naše hráče velmi štvalo (hodnětí slušně řečeno).

Mezitím v 60. minutě vystřídal Sambu Goldina Tomáš Cyprián.

V druhé části zápasu, ale hlavní rozhodčí naprosto korunoval svůj výkon. Začal rozdávat karty za údajnou surovost našich zákroku, pravdou je že byly na kartu, ale za stejné fauly, někdy i horší viděli hosté žlutých nadílek méně. Vrcholem všeho a jedním z hlavních důvodů frustrace a podrážděnosti našich hráčů bylo otáčení a několikrát neodpískání faulů proti nám.

Po fotbalové stránce jsme ale byli horším týmem na hřišti, i když jsme se v druhé půli zlepšili, jenže v závěru zápasu většina lochkovských hráčů začala šlapat vodu a museli jsme se smířit s porážkou.

Série těžkých soupeřů pokračuje příští týden, kdy nás čekají Modřany.

SESTAVA: Vrabec - Basovníček (17. Šonský), Eder (46. Košař), Šilhan, Dubský - Peka, Jaroš, Suchánek, Goldin (60. Cyprián) - Buček, Jirka

BRANKY: Jirka 2x, Buček 1x

ŽK: Jirka, Suchánek, Jaroš, Šilhan