Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Nebušice 2:3

Lochkov nezvládl další utkání a krize se nám prohlubuje.

article preview

LOCHKOV OPĚT PROHRÁL, TENTOKRÁT DOMA S NEBUŠICEMI B 2:3

12 žlutých karet a 3 červené karty, to byl konečný součet trestů, které hlavní rozhodčí rozdal v zápase s Nebušicemi. Zejména ve druhém poločase, se ze strany hostů, ze sportu, kteří všichni hrajeme pro radost, stala nesmyslná bitva o zdraví hráčů. I tak se ale naše mužstvo může zlobit samo na sebe, nepoškodil nás ani rozhodčí, ani hosté, jen my sami jsme svými individuálními chybami opět prohráli utkání, které by mohlo přinést klid do našeho týmu.

Zápas začal z naší strany relativně dobře, prvních 15 minut jsme byli lepším týmem a dostávali jsme se do různých útoků, bohužel nás trápí nepřesnost ve finální fázi a nedostatek střeleckých pokusů. Ve 22. minutě, po naší standardní situaci, na středu hřiště rozehrál Karel Košař na Tomáše Cypriána, ten přihrál brankáři Dominikovi Moučkovi a náš brankář trefil hostujícího borce Lipnického, ten svůj samostatný nájezd proměnil a Nebušice vedly 1:0. V tu chvíli jsme začali chybovat a dohadovali jsme se mezi sebou i s rozhodčím. Ve 34. minutě hostující Lipnický prošel do pokutového území a zvýšil na 0:2. V tu chvíli jsme potřebovali poločasovou přestávku jako sůl.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, vyříkali jsme si chyby z prvního dějství a hnali jsme se za vyrovnáním. Přišla 52. minuta, za hranicí pokutového území se míč dostal k Michalovi Hrabákovi a ten parádní trefou téměř do šibenice snížil na 1:2. V tu chvíli vypadali naší hráči jako vyměnění. Vyrovnat se podařilo o 6 minut později Martinu Dukátovi. Hosté zalezli, protože cítili, že se lochkovští fotbalisté hnali za třemi body. Do jejich pevného bloku jsme nemohli nalézt žádnou skulinku. Když už se to podařilo, na čáře Nebušic stál výborný brankář. V 67. minutě nám rozhodčí dal obrovskou výhodu, abychom strhli utkání na svou stranu. Po souboji a následném faulu na Tomáše Bučka, došlo k výměně několika slov mezi naším kapitánem a hostujícím Čermákem, ten ležícího hráče Lochkova kopl do zadku a následovala červená karta za hrubé nesportovní chování. V tu chvíli jsme měli převahu na míči, obléhali jsme branku Nebušic, ale nedokázali jsme ani střílet z dálky. Za naší střeleckou nemohoucnost zákonitě přišel trest. V 80. minutě přišel brejk hostů, který nebušický Ječný nekompromisně proměnil a dostal hosty do vedení. My jsme ovšem dál tlačili, ale s přibývajícími minutami to byla větší a větší křeč. V 86. minutě došlo u půlící čáry, přímo před hledištěm, k naprosto nesmyslnému zákroku, který ohrozil zdraví našeho Honzy Golla. Hostující hráč Serhiy Hafiyanych skluzem nohama napřed trefil nad kotník našeho hráče, kdyby nenadskočil, možná by došlo i ke zlomenině, takhle naštěstí náš záložník vyvázl jen se šřámem, nicméně rozhodčí neváhal a okamžitě tasil červenou kartu. V 88. minutě se poroučel do sprch i hostující Lipnický a my jsme hráli proti 8 hráčům. Bohužel ani čtyřminutové nastavení nám nepomohlo a prohráli jsme 2:3.

SLOVO TRENÉRA: Další zápas, kdy jsme soupeři darovali výhru. Ač jsem hráčům celý týden připomínal, že musí každý začít hlavně u sebe a svého přístupu k zápasu, opět jsme udělali minimálně pět obrovských individuálních chyb, ze kterých jsme dostali tři góly. Jsme na tom špatně takticky, hrajeme naivně, nereagujeme správně na průběh zápasu a naše zahrávání standardek je opravdu žalostné. O poločase jsme se snažili hráče ještě hecnout, ti dokázali vyrovnat, ale pokud pak nedokážeš ve čtyřech plus gólman zabránit jednomu útočníkovi ve skórování, nemáš na body nárok. Jsem zvědavý, jestli nás alespoň derby vyhecuje k lepšímu výkonu.

Trenér Mirek Vrba

 

SOKOL LOCHKOV – SOKOL NEBUŠICE B

SOUPISKA: Moučka – Košař (41‘ Hájek), Černý, Basovníček, Cyprián (83‘ Vrabec) – Goll, Hrabák, Šimon (46‘ Sobotka), J. Peka (83‘ T. Peka) – Dukát, Buček (C)

 

BRANKY: 52‘ Hrabák, 58‘ Dukát

ŽK: 34‘ Dukát, 37‘ Buček, 44‘ Hrabák, 45‘ Goll, 87‘ Basovníček

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Sobota 14.5. 2022, 17:00, TJ AFK Slivenec B – SOKOL LOCHKOV, Slivenec T.

 

kk