Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Řeporyje B 2:2

Lochkov ukončil sezónu 2021/2022 remízou.

article preview

LOCHKOV NA ZÁVĚR SEZÓNY UHRÁL REMÍZU S DRUHÝMI ŘEPORYJEMI, 2:2.

Po dlouhých 3 letech nám pandemie koronaviru umožnila ukončit kompletní sezónu, jako posledního soupeře ročníku 2021/2022 zápas s Řeporyjemi B.

Zápas začal z naší strany velmi dobře a hned ve druhé minutě jsme měli možnost ze stoprocentní šance otevřít skóre, jenže záložník Košař minul. Následně se hrál docela pěkný fotbal a v šancích se objevili jak domácí borci, tak i hosté. Pro nestranného diváka to byla jistě slušná podívaná, ale hra se odvíjela stále bez branek. To se změnilo ve 26. minutě. Naší hráči propadli ve středu pole a přišel míč do ofsajdu, který náš pomezní signalizoval, jelikož hostující hráč šel do souboje se stopem Černým. Rozhodčí vzal konečné rozhodnutí na sebe, zřejmě špatně, a hosté šli do vedení. My jsme se snažili z šoku vzpamatovat, jenže nikdo z našich hráčů nedokázal dostat míč do sítě. Úvodní branka by nám jistě pomohla, ale i tak jsme odehráli poměrně slušný poločas. Obrana hostů s námi nechtěla běhat, a tak nás nachytávali do ofsajdové pasti, to se jim dařilo, i to byl náš obrovský problém dopředu. Byla potřeba jen lépe obsazovat ve středu hřiště a rozhodně bylo jasné, že se musí bodový zisk dostavit.

I přes slepenou sestavu jsme nehráli vůbec špatně, což jsme se snažili potvrdit ve druhém poločase. Jako tah šťastnou rukou našeho trenéra Vrby, se ukázalo když Tomáš Peka na pozici pravého záložníka nahradil Karla Košaře. Ve 46. minutě dokázal dotlačit míč do sítě a Lochkov se nadechl k obratu. Ten se povedl v 67. minutě. Řeporyjský hráč,  ve vápně nakopl výborně hrajícího Klause Šilhana a rozhodčí nařídil penaltu. Pokutový kop si vzal David Basovníček a uklidil míč naprosto s přehledem do levého horního rohu. Bohužel ale v 68. minutě přišla pohroma v obraně a hosté jednoduše srovnali na 2:2. Náš trenér omladil útok a dal příležitost dorostencům. Ti se se svou úlohou popasovali výborně, vysoko napadali, dobře nabíhali a výrazně tak zatápěli řeporyjské obraně. Asi v 78. minutě se do brejku dostal Jan Peka, bohužel hostující pomezní „podržel“ svůj tým a nesprávně signalizoval ofsajd, branka našeho záložníka tedy nebyla uznána. Poté se hra různě přelévala až do 91. minuty. Hosté měli obrovskou šanci, když v tvrdém souboji na brankové čáře oba stopeři Hynek Černý a hlavně David Basovníček, společně s naším brankářem, dokázali zabránit brance, která by utkání rozhodla. Poslední utkání sezóny tedy skončilo nerozhodně 2:2.

Děkujeme našim fanouškům, kterých se sešlo dost, za podporu ve včerejším zápase, ale i v celé sezóně a na podzim zase naviděnou.

SLOVO TRENÉRA: Prožili jsme další krásnou sobotu na našem stadionku. Hezké počasí a  dobrý výsledek po velmi slušném výkonu. Opět jsme zapojili dorostence a ti se opět neztratili. Kluci si s chutí zahráli, jen škoda zbytečného gólu na 2:2. Za to večer na rozlučce.........to byla jasná výhra 10:0 :-). Na závěr bych chtěl poděkovat všem co mi s áčkem pomáhají a všem okolo kantýny za rozlučku, která se povedla, díky moc. Další sezóna za námi........ ať žije Lochkov

Trenér Miroslav Vrba

 

SOKOL LOCHKOV – FK ŘEPORYJE B

SOUPISKA: Moučka – Šveda, Basovníček, Černý (C), Cyprián – Košař (46. T. Peka), Šilhan, Hrabák (81. Jaroš), J. Peka (81. Vrabec) – Goll (55. Loupuliak), Šimon (55. Marek)

 

BRANKY: 46‘ T. Peka, 67‘ Basovníček (pen.)

ŽK: 25‘ Košař, 40‘ Goll, 40‘ Basovníček

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: ---konec sezóny---

 

kk