Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Slivenec "B" 1:4

Lochkovský A-tým nezvládl derby s rezervou Slivence. 

article preview

LOCHKOV NEZVLÁDL DERBY A LETOS POPRVÉ DOMA PROHRÁL

Na tuto sobotu nám los přisoudil zápas podzimu – derby se Slivencem. Před návštěvou, která jistě přesáhla stovku diváků se nám ale tento zápas nepodařilo zvítězit.

Již od úvodních minut byl Slivenec ve všem lepší, byl rychlejší, v každém souboji o krok napřed, hostům se dařilo i střelecky. Přišla 11. minuta, neobsazení hráči, průchoďák středem, centr před bránu, který si Mikuláš Šveda srazil do branky. O 5 minut později nám po úspěšné trefě hostujícího Kadlece bylo ještě hůř. Ve 36. minutě šel rival do tříbrankového náskoku díky přesné ráně Sigana. Poločas hrůzy za námi a bylo už jisté že loňský nebo předloňský děj se opakovat nebude.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem nedostat debakl a pokusit se minimálně korigovat výsledek. To nám výrazně překazil slivenecký útočník Zeman, který se ve 47. minutě trefil, po té co prošel pokutovým územím jak nůž máslem a mezi 3 hráči v malém vápně dostal balón do sítě, 0:4. Zápas běžel dál a zhruba do 70. minuty byl Slivenec jasně lepším týmem. Pak se asi hosté už přestali soustředit a my jsme se postupně výkonem dostávali do zápasu. Šance však nepřicházely, slivenecký gólman neměl žádnou práci, nám vždy chybělo finále při našem útočném snažení. Nejblíže brance byl Miroslav Vrba, který kroutil přímý volný kop na zadní tyč, chyběl kousek a balón by do brány zapadl. Pak v 77. minutě nařídil rozhodčí pokutový kop v náš prospěch. Exekuce se ujal Tomáš Buček a snížil na konečných 1:4. Poté už se nic vážného nedělo a Lochkov tak ostudně doma prohrál derby s rezervou Slivence 1:4.

Děkujeme velmi našim příznivcům za podporu. Příští týden jedeme do Suchdola a doufejme, že se dostaneme z naší výsledkové a herní krize, která trvá již 2 utkání.

SLOVO TRENÉRA: Gratuluju Sliveňákům k výhře, byla naprosto zasloužená. Bohužel hráčské možnosti těchto BÉČKOÁČEK výsledky a tabulky nižších soutěží hodně ovlivňují. To je ale obehraná písnička..... A hlavně neomlouvá náš výkon. Tři góly jsme soupeři darovali a dopředu to byla velká bída. Druhá půle už byla lepší, ale tak kvalitní mančaft, jaký Káca (trenér Slivence Ladislav Kácovský, pozn.) do Lochkova přivezl, neměl problém výsledek kontrolovat. Nezbývá nám než věřit naší kvalitní mládeži, že za pár let otočí derbíčka na naší stranu! Na závěr chci poděkovat divákům, bylo to další krásné odpoledne v našem areálu.

Trenér Mirek Vrba

 

SOKOL LOCHKOV – TJ AFK SLIVENEC “B“

SESTAVA: Vrabec – Merta (83' Peka), Vecko, Šveda, Basovníček – Goll (70' Vrba), Šilhan, Černý (46' Košař), J. Peka (79' Šimon) – Buček, Dukát

BRANKY: 77' Buček

ŽK: nikdo

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Suchdol – Lochkov 9.10., 13:30, Suchdol T.

 

kk