Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Slivenec "B" 3:0

Derby je naše! 

article preview

Derby je naše! Lochkov porazil Slivenec 3:0.

Šlágr kola, zápas roku, i tak lze nazvat střetnutí dvou tradičních rivalů, které se hrálo po roce, kvůli ukončení minulé sezóny. Bohužel, letos se hrálo bez diváků, atmosféra by byla rozhodně bouřlivá, protože na hřišti se hrál tvrdý boj, který k takovému zápasu patří. 

Náš tým se sešel téměř v úplné sestavě, souboru našeho bývalého trenéra Kácovského chybělo pár hráčů ze základní sestavy. 

Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný, oba soupeři se nedostali do žádných vyložených šancí. V 17. minutě ovšem vypustil projektil Ondřej Vrabec a s pomocí tyče dopravil míč do sítě, 1:0, i pár pořadatelů dokázalo gól oslavit hlasitě. Pak se trošku začalo jiskřit, přitvrdilo se a střelec naší úvodní branky dostal žlutou kartu, když neudržel nervy po zákroku hostujícího hráče, který mohl také být oceněn žlutou barvou. Slivenec v zápase měl pravděpodobně lepší držení míče, hrál kombinační fotbal, ovšem v prvním poločase jim to nepřineslo ani jednu vyloženou šanci, zbytečné chyby naše obrana dokázala vždy včas napravit a gólman Pepa Vrabec neměl tolik práce v prvním dějství. Ovšem práci měl hostující brankář Slavík, ve 36. minutě na něj šel sám Tomáš Buček a nemýlil se, 2:0. Pak mohl Slivenec dostat šanci snížit, rozhodčí Kotek však pokutový kop, po sporném zákroku nenařídil. Nakonec jsme do poločasu mohli udeřit my, Tomáš Buček opět táhl balón do pokutového území, jenže přihrávka na Ondru Vrabce, těsně před brankářem, nevyšla. Poločasové vedení 2:0 bylo nejspíše zasloužené, ale stále to bylo otevřené. 

Ve druhém poločase nás Slivenec zatlačil, naší hráči se zatáhli a hosté měli velkou převahu na míči. My jsme v obraně ale bránili obětavě a poctivě, na hráčích bylo vidět, že tento zápas chtějí prostě vyhrát za každou cenu. Slivenec měl k dispozici standartky z nebezpečných pozic, většinu z nich ale zachytila síť za brankou, jen jedna vážněji ohrozila naší bránu, střela šla sice na střed brány, ale byla poměrně prudká, náš brankář nás však opět podržel. Pak jsme se trochu z tlaku dostali a v 84. minutě běžel sám na brankáře Martin Dukát, chladnokrevně si s v zakončení poradil a bylo hotovo. 

Utkání skončilo a poslední zápas před přerušením sezóny jsme zvládli 3:0.

 

LOCHKOV - SLIVENEC "B" 3:0

SESTAVA LOCHKOV: J. Vrabec - Basovníček, Černý, Vecko, Šilhan - Dukát, Floreš, O. Vrabec, Merta (68. Goll) - Buček (88. Šveda), Jaroš (86. Peka)***Hrabák

SOUPISKA SLIVENEC: Slavík - Lehovec, Starec, Havelka, Čureja, Teplý, Bukáček, Šibřina, Málek (81. Janatka), Hipp, Palaš (68. Leština) 

 

BRANKY: 

LOCHKOV - 17' Ondřej Vrabec, 36' Tomáš Buček, 84' Martin Dukát 

SLIVENEC - nikdo

 

ŽK:

LOCHKOV - O. Vrabec, Buček, Basovníček 

SLIVENEC - nikdo

 

ČK: nikdo

 

ROZHODČÍ: Miroslav Kotek

 

kk