Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Slivenec 7:2

Lochkov deklasoval Slivenec a po 3 letech vyhrál derby! 

article preview

LOCHKOV DEKLASOVAL V DERBY SLIVENEC 7:2!

Po sobotním malém derby, které žáci prohráli 1:0 se museli pomstít muži, ti to Slivenci vrátili i s úrokama a po 3 letech vyhráli derby. 

Jenže hned v 1. minutě mohlo být zle, Slivenec rozehrával a okamžitě poslal dlouhý nákop, který s problémy lapil Josef Vrabec. Hned z následující akce skóroval Ondra Vrabec a ve druhé minutě jsme rozjeli gólostroj. Další gól v 16. minutě přidal Dan Merta, důrazně se protlačil k míči a zvýšil na 2:0. Ve 35. minutě jsme vedli už 3:0 a opět se o gól postaral Ondra Vrabec. Následně ve 40. minutě dovršil hattrick, z penalty nedal gólmanovi Slavíkovi šanci. Bohužel minutu na to jsme inkasovali. A aby Slivenec odcházel ještě více rozladěný do šatny, k čaji jim tam poslal ještě jeden pozdrav kdo jiný než Ondra Vrabec. 

Do druhého poločasu naskočil do hry Josef Suchánek, vystřídal Jirku Jaroše a převzal od něj kapitánskou pásku, v ten samý moment vystřídal Davida Basovníčka, který hrál se zlomeným prsteníčkem na pravé noze, Michal Hrabák. Nás vysoký rozdíl poměrně dost uspal a prvních 20 minut druhého dějství patřilo hostům, dostali nás pod tlak a v 50. minutě z chybně odpískané penalty snížili na 5:2. Ještě před tím se na hřiště dostal Ondřej Šimon, ten nahradil Jana Peku. V 57. minutě se na hřiště po dlouhé době od zranění vrátil Jan Goll, nahradil Dana Mertu. O 2 minuty později už Tomáš Buček obešel gólmana Slivence, ten ho ale stáhl a pískala se penalta, tu si sám Buček vzal a zvýšil na 6:2. V 72. minutě se na hřiště dostal Karel Košař za Mikiho Švedu. V 75. minutě pečetil na konečných 7:2 Ondřej Vrabec, tím vstřelil svůj 5. gól v útkání a Slivenec odjel s debaklem 7:2.

 

LOCHKOV - SLIVENEC 7:2 (5:1)

 

SESTAVA: J. Vrabec - Novák, Šveda (72. Košař), Černý, Basovníček (46. Hrabák) - Merta (57. Goll), Šilhan, O. Vrabec, Peka (66. Šimon) - Jaroš (46. Suchánek), Buček***Vrba

 

BRANKY: O. Vrabec 5x, Buček 1x, Merta 1x

 

ŽK: Jaroš, Hrabák 

 

kkimg-20191012-wa0001.jpgimg-20191012-wa0000.jpg