Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Střešovice 2:4

Lochkov opět nedokázal zvítězit. 

article preview

LOCHKOV DOMA PODLEHL POSLEDNÍM STŘEŠOVICÍM

Lochkov své poslední vystoupení na domácí půdě prohrál, když nás poslední Střešovice ve všem přehrávaly.

Běžela 5. minuta a hostující Těšínský dostal poprvé míč do naší sítě. O 5 minut později se vedení hostů zvýšilo na rozdíl dvou branek z kopačky Smejtka. V tu chvíli jsme začali být nervózní, hádali jsme se mezi sebou, vůbec jsme si nenabíhali na přihrávky, každý míč měli hosté, ve všech soubojích jsme byli druzí. Pro sobotní utkání kapitán a náš nejlepší střelec Tomáš Buček neproměnil ani nabídku od rozhodčí, v podobě pokutového kopu. Náznak zvratu v utkání přišel ve 38. minutě, Ondra Šimon narýsoval krásnou přihrávku doprava na Michala Hrabáka a ten předložil pocukrovanou přihrávku Klausovi Šilhanovi před prázdnou bránu, ten se nemýlil. My jsme v tu chvíli dostali hosty pod mírný tlak, ale další branka nepřišla.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem utkání otočit, protože v tuto chvíli jsme byli lepší tým na hřišti. Vyrovnání stavu přišlo v 51. minutě, Dan Merta poslal z první parádní centr přímo na hlavu Klause Šilhana a ten míč uklidil do sítě, 2:2. Jenže Střešovice zařadily vyšší rychlostní stupeň a opět byly králem na lochkovském trávníku. Vyrovnaný stav vydržel pouze do 65. minuty, hosté rozehrávali standardní situaci téměř na polovině hřiště, dlouhý balón před pokutové území a hostující Smejtek překopl našeho brankáře, který stál možná moc venku z brány, nicméně první chyba byla, že si osamocený hráč zpracovával míč před pokutovým územím a nikdo ho neatakoval. Nám ovšem tato branka k vyšší výkonnosti nepomohla, v 71. minutě se parádní trefou zapsal mezi střelce devatenáctiletý Truhlář a o vítězi bylo vlastně rozhodnuto. My jsme se v posledních deseti minutách odhodlali k poslednímu náporu, přišly nějaké rohy a přímé volné kopy. Nejvážněji dokázal standartku zahrát Mirek Vrba, který přímý volný kop z pravé strany mířil na zadní tyč, ale bohužel těsně minul.

Po asi čtyřech nastřelených tyčkách z naší strany a obrovském množství prohraných míčů a osobních soubojů si Střešovice z Lochkova odvezly 3 body.

SLOVO TRENÉRA: Střešovice byly v tabulce dole, potřebovaly body a přijely vyhrát. Letos už použily 40 hráčů!!!! , takže sestavit z toho kvalitní jedenáctku, pokud nemají setkanou a potřebují, asi problém není J. Zkušení kluci vzadu, výborný střed a vepředu R. Kubíček. Utekl nám začátek, pak jsme se ale dokázali vrátit do zápasu. Střešovicím tam ale padlo všechno, my nedali penaltu a trefovali jen tyče. Chybí nám pár klíčových hráčů, jedeme na rozjeté Řeporyje, nasadíme mladé kluky a zkusíme se o to porvat.

Trenér Mirek Vrba

 

SOKOL LOCHKOV – SK STŘEŠOVICE “C"

SESTAVA: Vrabec – Merta, Černý, Šveda, Basovníček – Hrabák (75. Košař), Šilhan, Goll (62. Vrba), J. Peka (80. T. Peka) – Šimon (46. Sobotka), Buček (C)

BRANKY: 38' a 51' Šilhan

ŽK: nikdo

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Řeporyje „“B" - Lochkov, neděle 24.10., 12:15, Motorlet UMT

 

kk