Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Střešovice 5:2

Poslední domácí utkání bylo vítězné. 

article preview

Lochkov tento víkend doma neprohrál a muži si připsali vysokou výhru proti silnému soupeři. 

Na sobotu 26. 10. los přidělil našemu A-týmu soupeře ze Střešovic, od soupeře jsme vloni na jaře dostali 7 gólů venku a na letním turnaji na Suchdole dokonce 8 gólů, takže jsme favorit rozhodně nebyli. 

V Lochkově se ale mnohokrát v sobotu použil citát legendárního trenéra Tomáše Pospíchala "Fotbal nemá logiku." Byli jsme horším soupeřem ale přesto jsme dokázali potrestat 5 chyb soupeře v zápase, stálo při nás obrovské štěstí, v obraně nejlepší hráč zápasu a navrátilec do sestavy po zranění Jirka Vecko a několik perfektních zákroků našeho brankáře. 

Náš "gólostroj" začal již ve 2. minutě, Tomáš Buček proměnil smrtící break a nikdo stále moc nevěřil v naše 3 body. V naše vítězství stále nikdo moc nevěřil ani po gólu Honzy Peky v 7. minutě, Střešovice byly lepší a my byli dvakrát pořádně za polovinou ale byli jsme velice efektivní v koncovce. Do poločasu se dvakrát ještě trefil Honza Goll a především náš realizační tým nevěřil svým očím, divákům se však poločas líbil a byl oceněn potleskem. 

Druhý poločas pokračoval stále podle stejného scénáře, jenže teď už jsme nebyli tak nebezpeční v trestání chyb. Naopak v poslední desetiminutovce hosté dali 2 branky a my se trochu začali bát, jenže v 90. minutě unikl Patrik Šonský a trefil se nádherně na zadní tyč a zpečetil naše vítězství 5:2.

 

LOCHKOV - STŘEŠOVICE 5:2 (4:0)

SESTAVA: J. Vrabec - Hrabák, Vecko, Černý, Basovníček - Merta (62. Šonský), Jaroš, O. Vrabec, Peka - Buček (80. Šimon), Goll (66. Cyprián) *** Košař, Vrba


BRANKY: Goll 2x, Buček 1x, Peka 1x

 

kk