Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Točná 1:2

Lochkov doma ostudně prohrál s poslední Točnou po špatném výkonu.

article preview

LOCHKOV DOMA OSTUDNĚ PROHRÁL S POSLEDNÍ TOČNOU 1:2

Naprosto tragické utkání bylo k vidění v sobotu v Lochkově. Domácí hráči hostili poslední celek tabulky a potřebovali jsme vyhrát, abychom mohli hrát na jaře v klidu, že nám nehrozí žádné problémy. To se nepovedlo. Vstoupili jsme do utkání bídně, dovolili jsme soupeři hrát jeho hru a pořídili jsme se jí. Hrál se opravdu nepohledný zápas a poměrně velký počet diváků muselo být zklamáno. Dostávali jsme se dopředu, jenže finální a předfinální fázi jsme žádnou neměli. V největších 2 šancích se objevil Jiří Jaroš. Nejprve si zpracoval ideálně balón na hranici vápna, jenže jeho slabší práva noha nedala míči potřebnou razanci a o chvíli později Jiří Jaroš unikal, prošel mezi stopery a ti ho podrazili když šel sám na brankáře, asi metr před pokutovým územím. Rozhodčí nařídil přímý kop a měl trestat minimálně žlutou kartou. Hosté naší neefektivity v zakončení využili a strhli vedení na svou stranu, v 25. minutě z kopačky Trachty. Ve 34. minutě pro zranění musel Jaroš střídat a do útoku se postavil dorostenec Štěpán Hájek, zatápěl hostující obraně a rozhýbal trochu naší hru dopředu. Branku jsme ale nedali, absolutní neschopnost zakončit a vstřelit gól nás trápí několik zápasů. Za stavu 0:1 jsme šli o poločase do kabin.

Minuty v druhém dějství ubíhaly a to hostům vyhovovalo. Mohli dál hrát svojí hru, kouskovat zápas a zdržovat. V 61. minutě opustili hřiště Jan Goll a zraněný kapitán Tomáš Buček, nahradili je Karel Košař a Ondřej Šimon. My jsme ve druhé půli začali soupeře tlačit, ale Točná dobře bránila a k ničemu nás nepustila. Dopředu hra vypadala stále stejně, nikdo nebyl schopen dát gól. V 75. minutě hosté rozhodli, na pravé straně neuhlídal Karel Košař útočníka Točné, ten zatáhl míč po lajně a předložil přihrávku na malé vápno, neobsazenému Frankovi a ten zvýšil na 0:2. V tuto chvíli jsme soupeře úplně zatlačili, ale gól stále nepřicházel. Až v 90. minutě se dokázal prosadit střídající Tomáš Peka, který na hranici pokutového území převzal míč a poslal ho za háčky levé tyče branky. Nic víc už se v sobotu v Lochkově nestalo.

 

SLOVO TRENÉRA: Přes řadu absencí a zranění jsme měli toto utkání zvládnout. To se nestalo, naopak se nebojím říct, že jsme si před domácími fanoušky uřízli pěknou ostudu. Při vší úctě k soupeři tu slabší mančaft v této skupině není. Situaci v tabulce jsme si pěkně zkomplikovali. Na další zápas už mám znovu asi pět omluvenek…… :-( Zkusíme zabojovat.

Trenér Mirek Vrba

 

SOKOL LOCHKOV – TJ TOČNÁ

SOUPISKA: Vrabec – Hrabák (80‘ T. Peka), Šveda, Černý, Basovníček – Goll (61. Košař), Šilhan, Sobotka, J. Peka – Jaroš (34. Hájek), Buček (C) (61. Šimon)

PŘIPRAVENI: Moučka (B)

BRANKY: 90‘ T. Peka

ŽK: nikdo

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Neděle 24.4. 2022, 17:00, Sparta Košíře – Lochkov, Košíře T.

 

kk