Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Zbraslav B 3:1

Lochkov výhrou potvrdil svou příslušnost v soutěži i pro příští sezónu.

article preview

LOCHKOV PORAZIL TŘETÍ ZBRASLAV A ZACHRÁNIL SE V SOUTĚŽI.

Nelehký úkol čekal na hráče Lochkova v posledním kole soutěže. Jelikož Nebušice v souběžně hraném utkání porazily Suchdol, prohra by znamenala sestup o soutěž níž. K jistotě záchrany nám stačil bod, díky vítězství Slivence nad Košířemi.

Pokud by sezóna dopadla sestupem, tak by náš A-tým nejnižší pražskou soutěž hrál po 29 letech. Třetí třídu jsme pak v Lochkově viděli naposledy v roce 2004, kdy se jí účastnil náš B-tým. Ten byl právě v tomto roce zrušen.

Naši hráči však předvedli bojovnost a odhodlání Lochkov zachránit v soutěži a radost po utkání se Zbraslaví pak byla převeliká nejen na hřišti, ale i v hledišti.

 

Svůj pohled na utkání a celou sezónu také nabídl trenér Mirek Vrba:

SLOVO TRENÉRA: Máme tu závěr sezóny, zaplaťpánbůh se šťastným koncem pro nás. V posledním kole proti Zbraslavi jsme potřebovali bod a po velmi slušném výkonu jsme vydřeli tři. Musím ale říct, že hosté si nezasloužili prohrát, kombinací nás přehrávali, ale my jsme byli efektivnější.

Mrzí mě že spadnou Košíře, zasloužily by si to jiné týmy. Pokud mám zhodnotit celé jaro, nemůžu klukům nic vytknout, hrají na hraně svých možností, na víc v současné době prostě nemáme. Snad jen trošku lepší docházka, na tom musíme zapracovat.

Nutně potřebujeme udělat 2-3 hotové fotbalisty plus vyřešit otázku gólmanů, aby nebyl Julian na všechno sám. I když kloubouk dolů předním jak to zvládl.

Čekám i nějaké odchody, někteří kluci nejsou spokojeni se svým vyťížením, což samozřejmě chápu, to fotbal přináší.

Velké poděkování patří klukům z dorostu plus trenérům, bez nich by jsme to nezvládli!!! To samé všem co mi s áčkem pomáhají, díky. Snad bude příští sezóna klidnější……..ať žije Lochkov!

Trenér Miroslav Vrba

 

SOKOL LOCHKOV – SK ZBRASLAV B 3:1 (1:1)

SESTAVA LOCHKOV: Wittman – Merta, Černý (C), Basovníček, Hasák – Goll (67‘ Marek), Hájek, Šalamon (90‘ Šimon), J. Peka (82‘ Hrabák) – Růžička (90‘ T. Peka), Dukát (82‘ Suchánek)***Šveda

 

BRANKY: 19‘ Hájek, 49‘ Růžička, 86‘ Hrabák

ŽK: nikdo

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: -konec sezóny-

 

kk