Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov 1:0 Řepy

První jarní 3 body pro Lochkov zařídil Honza Goll.

První jarní 3 body pro Lochkov zařídil Honza Goll 

Na dnešní zápas jsme Vás lákali na řeči  o bojovnosti, morálce ,docházce a dalších aspektech lochkovskeho rozpoložení. A kdo v sobotu nedorazil , tak může jen litovat . 
Na góly sice chudý, ale o to více bohatý zápas na emoce rozhodl už ve 2.minutě Honza Goll. 

Řepy přijeli do Lochkova jak mistři světa, kteří v současné době byli na 2. místě tabulky a očekávali, že se porazime sami. Nicméně po našem  rychlém gólu si hosté začli více povídat než hrat a jejich výkon určitě neodpovídal jejich postavení v tabulce .  Lochkov makal, drel a i když to fotbalově nebylo úplně ono , tak byla cítit obrovská chuť po třech bodech . Výborně  zahráli všichni, ale vyzdvihnout zaslouží určitě Hynek, který podstoupil několik soubojů a drtivou většinu z nich vyhrál a pomohl tymu. S malým zraněním odehrál zapas i kapitán Jirka Jaroš, který ve středu hřiště několikrát zabránil akci hostů a zároveň také zahajoval naše protiútoky a působil na hřišti tak , že by zvládl i třetí poločas klidně.  

Lochkov zaslouženě vyhrál, ale i přesto náš výkon mel vady na kráse .  
A to v podobě neustályho kecani.  Ať už mezi sebou , nebo s rozhodčím a se soupeřem.  Je to demence, vedeme , hrajeme dobře, ale každou akci musíme doprovázet nějakým stupidnim komentářem, místo toho abychom se soustředili na hru , což je to co ted potřebujeme nejvic. 

Snad příští kolo to bude lepší a budeme se fotbalem více bavit.  Čekají nás Kosire v nedeli od 5 u nich :)

(přebráno z Facebooku TJ Sokol Lochkov)