Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Nebušice "B" - Lochkov 1:1

Lochkov z nedělního utkání urval bod.

article preview

LOCHKOV SI Z NEKVALITNÍHO UTKÁNÍ V NEBUŠICÍCH ODVÁŽÍ BOD

Na neděli 26.9. nám los přidělil utkání v Nebušicích, kde jsme se postavili tamnímu rezervnímu týmu. Cíl jasný, vyhrát, potvrdit formu a dostat se tak do klidu před sobotním derby se Slivencem. Tento cíl se brzy změnil v obavu alespoň o bod.

Úvod jak z hororu, především hráči domácích s čísly 11 a 13 nám zatápěli a my si v bouřlivé atmosféře připadali jak vojáci v těžké bitvě. Během prvních deseti minut dvě vážné šance domácích, tu další už ve 12. minutě bylo horko. Poté atmosféra houstla, domácí kotel přitopil dýmovnicemi, rozdávaly se žluté odměny, nakonec jich bylo 11, z toho 6 na naší straně. Přímo vedro jak na saharské poušti nám bylo nějaký čas před občerstvovací pauzou, domácí po chybě našeho brankáře kopali penaltu, naštěstí šla rána pouze do břevna. Později se náš brankář vyznamenal, když nejlepšímu hráči Nebušic s jedenáctkou na zádech, vychytal samostatný nájezd, kdy běžel soupeř sám téměř z poloviny hřiště. Další tutovku dokázal uhasit na brankové čáře David Basovníček, když se mu v tvrdém souboji s útočníkem podařilo odehrát míč na roh.

Fotbal v prvním poločase plakal, z obou stran, to co se v neděli dělo nemělo snad úroveň ani čtvrté třídy. V naší snaze urvat v Nebušicích nějaké body, nám pomohl Tomáš Buček, když se tváří v tvář brankáři nemýlil, 48. minuta – 1:1. Poté se hra různě přelévala, přibývaly i žluté karty. Více šancí a standardních situací měli domácí, žádná z nich brankou neskončila. U nás měl největší možnost skórovat Ondra Šimon, když se mu těsně před bránou v velké mele nepodařilo míč dotlačit do sítě, pak jsme měli nějaké náznaky a krásným sólem se předvedl Jan Peka, který běžel z poloviny hřiště, ale v pokutovém území si domácí obránce dokázal dobře poradit. Zápas tedy skončil dělbou bodů.

 

SLOVO TRENÉRA: Bohužel první půle byla z naší strany katastrofa. Kluci si mysleli že to půjde opět samo. Narazili jsme však na slušného soupeře s výborným útokem. Přestávka nám pomohla a dokázali jsme vyrovnat a hlavně jsme neinkasovali. Remíza je asi zasloužená. Bohužel naše výkony jdou směrem dolů. V sobotu nás čeká derby, doufám že do něj půjdeme kompletní a popereme se o to, i když nás čeká velmi kvalitní soupeř.

Trenér Mirek Vrba

 

SOKOL NEBUŠICE  – SOKOL LOCHKOV 1:1

SESTAVA: Vrabec – Košař (46. Hrabák), Vecko, Šveda, Basovníček – Merta, Šilhan, Černý (65. Vrba), J. Peka – Goll (79 Šimon), Buček

BRANKY: 48‘ Buček

ŽK: 9‘ Košař, 25' Vecko, 48' Buček, 55' Merta, 60‘ Šilhan + 26' M. Drahota (vedoucí týmu)

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Lochkov – Slivenec, sobota 2.10., 16:00, Lochkov T.

 

kk