Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Pozvánka na domácí střetnutí s Točnou

Muži během Velikonočního víkendu přivítají ve veledůležitém utkaní Točnou.

article preview

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW -

SOKOL LOCHKOV vs. TJ TOČNÁ

Na Lochkovské fotbalisty čeká tuto sobotu velmi těžký úkol. Do Lochkova přijede předposlední Točná a pro oba týmy bude velmi důležité utkání zvládnout a naplno bodovat.

Lochkov se svými výsledky na jaře a, dá se říci některými překvapivými, výsledky ostatních týmu ocitl na dostřel sestupovému pásmu.

Tabulka je však velmi „nabitá“. Na poslední Košíře máme náskok sice jen 6 bodů, ale na čtvrté Střešovice máme ztrátu 7 bodů. Bodová bilance jednotlivých týmů v rozmezí pátého až dvanáctého týmu je nezvykle vyrovnaná.

Točná však předvádí jarní jízdu za záchranou. Ve druhé polovině sezóny za 3 utkání ani jednou neprohrála a hned dvakrát brala plný počet bodů.

V úvodním jarním vystoupení si Točná, na umělé trávě Motorletu, vyšlápla na druhou Čechii Smíchov v poměru 2:1. Ve 13. kole hostil náš sobotní soupeř Modřany, se kterými urval bod za remízu 1:1. V minulém kole dokázala Točná porazit Košíře 2:1.

Posledním vítězstvím se Točná odpoutala od dna tabulky a právě Košíře poslali točenští na poslední místo tabulky.

Lochkov v posledním kole, po relativně slušném výkonu, padl na půdě Modřan v poměru 4:1. Nicméně za posledních 8 let se nám v Modřanech nepodařilo vyhrát ani jednou a během této doby jsme si z Modřan odvezli jen 2 body.

Podzimní střetnutí dopadlo remízou 3:3. Lochkov se dokázal ve 22. minutě ujmout vedení, domácí však ve 33. minutě z kopačky Dobše vyrovnali. Do poločasu se ve 42. minutě dokázal trefit Hynek Černý a strhl vedení na naší stranu. V 65. minutě přidal třetí branku Jan Goll a vypadalo to na 3 body. V 82. minutě však snížil střídající Ptáček a v poslední, třetí, nastavené minutě dokázal vyrovnat Malina a Točná tak urvala cenný bod.

Nicméně papírově nejtěžší duely bychom měli mít na nějaký čas za sebou. Tento víkend nás čeká, již zmíněná, Točná a v následujícím kole pak čeká na Lochkovské hráče souboj v Košířích. Zápasy tedy s předposledním a následně posledním týmem tabulky. Zisk 6 bodů by výrazně Lochkovu pomohl, nicméně prohra, ať už v jednom případě nebo v obou případech by Lochkov dostala do kritické situace a hráče pod obrovský tlak.

Proto potřebuje náš A-tým Vaší podporu v boji o body.

 

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

2019 Točná – Lochkov 0:0

2020 Točná – Lochkov 2:2

2021 Točná – Lochkov 4:4

2022 Lochkov – Točná 1:2

2022 Točná – Lochkov 3:3.

 

Tělovýchovná jednota Točná

Adresa: Ke Spálence, 143 00, Praha 4 - Točná

Předseda klubu: Zdeněk Kotyza

Trenér: Jaroslav Tesař

Soupiska a statistiky:

 

SOKOL LOCHKOV – TJ TOČNÁ

Sobota 8.4. 2023, 16:30, Lochkov T.

Rozhodčí: Tomáš Michalec - Pavel Plecitý, Rajmund Ketner

Delegát: Zdeněk Štípek

 

Těšíme se na Vás!

kk