Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Pozvánka na zápas s Kosoří

Další přátelské utkání již tuto sobotu!

article preview

MUŽI: Pozvánka na přátelské utkání s Kosoří.

Lochkovský A-tým čeká již třetí vystoupení v zimní přípravě, opět na hřišti FK Motorlet Praha.

Po Karlštejnu nás čeká další mimopražský soupeř, přestože vzdálenost mezi naším hřištěm a hřištěm soupeře je něco málo přes 10 minut. Čeká nás zápas s mužstvem FK Kosoř B, okres Praha – západ.

Se sobotním soupeřem jsme se častokrát setkávali na turnajích a v přátelských zápasech, Kosoř se účastnila několikrát i našeho zimního turnaje a před připojením Lochkova k Praze v 70. letech, jsme proti Kosoři hráli i mistrovská utkání.

Tehdy se však jednalo o A-tým klubu z nedaleké obce, ten v současné době hraje krajský přebor Středočeského kraje a nevede si vůbec špatně, po podzimu mu patří 7. místo.

My se střetneme s rezervním týmem, který je účastníkem 3. třídy skupiny B, OFS Praha-západ. Aktuálně se kosořští fotbalisté nachází na 9. místě s počtem 17 bodů.

Poslední utkání jsme proti Kosoři odehráli v létě roku 2003, v přípravě na premiérovou sezónu 2003/2004, v 1.B třídě. Tehdy jsme vyhráli 10:1.

Dá se ovšem očekávat kvalitní a rychlé utkání, s hráči kteří nastupují za A-tým Kosoře, jelikož rezerva nasadila do zápasů na podzim dohromady 32 hráčů.

 

FK KOSOŘ “B“

Soutěž: III. třída, OFS Praha-západ (Středočeský kraj)

Umístění: 9. místo, 17 bodů, skóre 42:39

Adresa klubu: Rudé armády čp. 175, 252 26  Kosoř

Předseda: Mgr. Bronislav Šerák

Trenér: Josef Forejt

 

SOUPISKA (hráči kteří nastoupili alespoň na jedno utkání v podzimní části): Petr Slíva (B), Němčanský Vojtěch (B) – Kačaba Ondřej, Šerák Marian, Pekárek Čeněk, Kostelník Petr, Ha Quang Thuong, Pilát Zdeněk, Ngo Xuah Thung Antonio, Jurovčík Šimon, Štýs Michal, Češka Milan, Bícha Mikuláš, Šroubek Jakub, Forejt Josef, Hradecký Antonín, Myšička Alen, Jurovčík Matěj, Boháč Milan, Dvorský Daniel, Peréz Šimon, Brož Marek, Vampola Jindřich, Barva Miloš, Skřivánek Jan, Černý Milan, Lastovka Jan, Višvader Danny, Švandrlík David, Růžička Pavol, Vodecký Igor, Nehoda Michal

 

Lochkov – Kosoř “B“

Sobota 5.3. 2022, 18:00, Motorlet UMT.

Rozhodčí: Lukáš Císař

kk